reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

Z dobrych wieści jak się teraz nie uda to mogę poprowadzić wątek kwietniowek. Mąż mnie pociesza że możemy jeszcze spróbować i najwyżej na święta catering zamówi 😆
Jednak dalej próbujecie? Ja już się gubię… ostatni cykl, jednak próbujemy! A potem znowu ostatni cykl i kolejna próba. Nie dałabym rady psychicznie na twoim miejscu.

reklama
Jednak dalej próbujecie? Ja już się gubię… ostatni cykl, jednak próbujemy! A potem znowu ostatni cykl i kolejna próba. Nie dałabym rady psychicznie na twoim miejscu.
Skoro mąż jest chętny to czemu nie 😅 Mi nie minęło pragnienie dziecka. Choć masz rację i pisałam że to ostatni cykl 🫣 Męczące psychicznie te starania dla mnie.

Skoro mąż jest chętny to czemu nie 😅 Mi nie minęło pragnienie dziecka. Choć masz rację i pisałam że to ostatni cykl 🫣 Męczące psychicznie te starania dla mnie.
Oby tylko na początku następnego cyklu znów nie stwierdził że jednak nie chce a ty znów sobie narobisz nadziei że będziecie się dalej starać :( oczywiście najlepiej żeby następnego cyklu nie musiało być,bo uda się w tym i tego Ci życzę 😁❣️

U mnie to jest chyba coś nie tak. Możliwe że biochem. Robię codziennie testy ciążowe a kreska nie ciemnieje, a myślę że powinna w końcu ciemnieć.

reklama
Do góry