reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

U mnie na teście biało ale czego się spodziewałam 7dpo 🫣

Załączniki

• Screenshot_2025-03-16-07-49-46-73_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2025-03-16-07-49-46-73_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    45,2 KB · Wyświetleń: 101
reklama
Ja sobie dzisiaj siknęłam, oczywiście zapomniałam się i jak o 4 się wysikałam to przypomnialam sobie że chciałam na patyk 😵‍💫 Także oto sikałam po kolejnych 2 godzinach i jest mocniejsza zdecydowanie i wyszła po chwili także mam nadzieje że beta ładnie urosła 🤞🏻🍀
Piękna różowa kreska 🥰
Który to Twój cykl starań ?

A u mnie okresu dalej brak mimo że zawsze jak w zegarku był. No w ostatnim cyklu był nawet wcześniej, a teraz dwa dni się spóźnia, ale oczywiście na testach biało.. Nie wiem czy coś się rozlegulowalo w moich cyklach czy jak.. Ostatni raz badałam wszystkie hormony w listopadzie i było idealnie..
Bawi się ten okres z nami w tym miesiącu... 🙈

Bawi się ten okres z nami w tym miesiącu... 🙈
Owszem. Ale przed chwilą dostałam w końcu okres. Człowiek nigdy się nie cieszył na okres jak teraz gdy się stara o dziecko.
Nie wiązałam z tym cyklem jakiś wielkich nadzieji, bo wiem że czas spermatogenezy trochę trwa, a mąż tak regularnie suplementuje nieco ponad 2 miesiące, wcześniej to było tylko doraźnie..

Owszem. Ale przed chwilą dostałam w końcu okres. Człowiek nigdy się nie cieszył na okres jak teraz gdy się stara o dziecko.
Nie wiązałam z tym cyklem jakiś wielkich nadzieji, bo wiem że czas spermatogenezy trochę trwa, a mąż tak regularnie suplementuje nieco ponad 2 miesiące, wcześniej to było tylko doraźnie..
Żebyś wiedziała! Taka radość, że zaczął się nowy cykl i niedługo można próbować znowu ♥️
U nas znowu był taki maraton, że jestem w szoku, że się nie udało. Chyba trzeba zmienić taktykę na "co drugi dzień" 🤭
A co suplementuje jeśli można zapytać?

reklama
Żebyś wiedziała! Taka radość, że zaczął się nowy cykl i niedługo można próbować znowu ♥️
U nas znowu był taki maraton, że jestem w szoku, że się nie udało. Chyba trzeba zmienić taktykę na "co drugi dzień" 🤭
A co suplementuje jeśli można zapytać?
Generalnie zestaw fertile me for men, do tego, magnez, witamina D, witamina C i NAC. Jeszcze chciałam włączyć omegę 3.
Ale nie jestem w stanie powiedzieć czy to działa..

Do góry