reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Żłobki i przedszkola:)

royanna ja sie dowiem jutro jak o bedzie u nas bo moj M tez pracuje tylko do konca miesiaca (jest na PDO) i ma takie info na zaświadczeniu.
jutro ide doprzedszkola z tymi papierami.

reklama
royana ja bym nie ryzykowąła z tym stęplem od brata. Napisz podanie, ze pracowałaś do takigo dnia ale z takich czy innych powodów nie masz przedłużonej umowy ale poszukujesz pracy i masz nadzieję podjąć ją w krótkim czasie. Jak dasz stempel brata z odleglego o 100km miejsca to owszem przyjma ale ci nie uwieza i uznaja ze bedziesz siedziec w domu i po prostu stracisz szanse

Witam:-) O raju dziewczyny ja to chyba w innym świecie żyję:szok::rofl2: U nas to zapisy były w tym tyg i wystarczyło tylko imię i nazwisko, miejsce urodz. dziecka no i miejsce pracy rodziców, bez żadnych zaświadczeń itp.:tak:Dodam że to przedszkole państwowe i moja Julia już czwarty rok się dostała choć ja na wychowawczym, a igorek też się dostał.
Więc dziewczyny trzymam za wasze szkraby kciuki:tak:

U nas w jednym przedszkolu wyniki w polowie kwietnia a w drugim pod koniec. na dzis to na 90% Tom bedzie na liscie rezerwowej. no cóż, jakos damy rade;-)

ja zaniosłam dziś papiery, pani intendentka tylko zerknęła na datę na zaświadczeniach o zatrudnieniu i na urząd na PIT. I tyle :)

Także teraz czekamy na decyzję, myślę że do któregoś Ala się dostanie, a chciałabym do tego bo jestz araz obok żłobka Ali i Wojtek też pewnie tam bedzie chodził.

Ale powiem wam szczerze że będzie mi strasznie szkoda z tego żłobka "odchodzić" i bedę przeżywać... Ala ma tam takie 2 ulubione Panie, bliższe niż jakaś babcia czy ciocia bo prawie codziennie z nimi jest...

DZIUNKA tak tak ,ale nawet jakby nie uczęszćżały tak jak Igorek to też przyjmują:tak: po prostu u nas jest mało dzieci i każde dziecko jest cenne dla przedszkola ze względu na dotację z gminy:tak:

reklama
Do góry