reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Żłobki i przedszkola:)

royanna ja sie dowiem jutro jak o bedzie u nas bo moj M tez pracuje tylko do konca miesiaca (jest na PDO) i ma takie info na zaświadczeniu.
jutro ide doprzedszkola z tymi papierami.

reklama
royana ja bym nie ryzykowąła z tym stęplem od brata. Napisz podanie, ze pracowałaś do takigo dnia ale z takich czy innych powodów nie masz przedłużonej umowy ale poszukujesz pracy i masz nadzieję podjąć ją w krótkim czasie. Jak dasz stempel brata z odleglego o 100km miejsca to owszem przyjma ale ci nie uwieza i uznaja ze bedziesz siedziec w domu i po prostu stracisz szanse

Witam:-) O raju dziewczyny ja to chyba w innym świecie żyję:szok::rofl2: U nas to zapisy były w tym tyg i wystarczyło tylko imię i nazwisko, miejsce urodz. dziecka no i miejsce pracy rodziców, bez żadnych zaświadczeń itp.:tak:Dodam że to przedszkole państwowe i moja Julia już czwarty rok się dostała choć ja na wychowawczym, a igorek też się dostał.
Więc dziewczyny trzymam za wasze szkraby kciuki:tak:

U nas w jednym przedszkolu wyniki w polowie kwietnia a w drugim pod koniec. na dzis to na 90% Tom bedzie na liscie rezerwowej. no cóż, jakos damy rade;-)

ja zaniosłam dziś papiery, pani intendentka tylko zerknęła na datę na zaświadczeniach o zatrudnieniu i na urząd na PIT. I tyle :)

Także teraz czekamy na decyzję, myślę że do któregoś Ala się dostanie, a chciałabym do tego bo jestz araz obok żłobka Ali i Wojtek też pewnie tam bedzie chodził.

Ale powiem wam szczerze że będzie mi strasznie szkoda z tego żłobka "odchodzić" i bedę przeżywać... Ala ma tam takie 2 ulubione Panie, bliższe niż jakaś babcia czy ciocia bo prawie codziennie z nimi jest...

DZIUNKA tak tak ,ale nawet jakby nie uczęszćżały tak jak Igorek to też przyjmują:tak: po prostu u nas jest mało dzieci i każde dziecko jest cenne dla przedszkola ze względu na dotację z gminy:tak:

reklama
Do góry