reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Żłobki i przedszkola:)

A ja chyba osiwieję, porzucam sobie mięsem armatnim w domu, kupię worek do boksu, bo mam ochotę komuś przylać,,,, wyobraźcie sobie, że Hanki przedszkole nie prowadzi zapisów na ten rok, bo ... będzie w nim zerówka... nosz kurrrr zapiał , jestem tak nabuzowana od rana, że nie byłam w stanie nic napisać... wersję awaryjną już powoli mam, ale .... nie satysfakcjonuje mnie to zupełnie. W dwa miejsca wozić dzieci, a z drugiej strony zabierać Hankę z tego co jest? No żesz prorodzinny kraj...
Agrafka - wg gazety wyborczej przedszkole może od rodziców dostać pierwszą stronę pitu ;-), ale jakoś nie wierzę :no:

reklama
ja zapisałam do 4 najblizszych...sznas nie widze ale żeby nie było że nie sprobowałam..musze zanieść jeszcze tylko ten wniosek....planu awaryjnego nie mam ...tylko się zaj..ać:wściekła/y:

anawawka,no to rzeczywiście,klops:/
jak bede jutro w US zapytam czy wiedza jakie rodzaj potwierdzenia trzeba, ale pewnie nie nie wiedza.
M dopiero jutro dostanie zaswiadczenie o zatrudnieniu, wiec do przedszkola i tak pojde dopiero w srode.

anawawka, no kiepsko się złożyło! Wcale się nie dziwię, że jesteś maksymalnie wkurzona!

Co do dokumentów potwierdzających to ja, póki nie zostanę poproszona, nie będę teraz zanosiła nic. Na stronie biura edukacji jest napisane, że jeśli dyrektor placówki będzie chciał dokumenty to wtedy należy donieść. Ja jutro idę z samym formularzem, podpisanym przez oboje rodziców, jutro do Dyrektorki.

Cleo, bądź dobrej myśli. Po to zapisujemy dzieci żeby się dostały :) Myślę, że mamy, jednak, duże szanse.

reklama
Do góry