maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
U nas można podać 7 przedszkoli..zobaczymy, 15-go już od 6.00 są zapisy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
\Dziunka, orientujesz się czy US wystawiają takie kwity ? i na czym się opiera , na ostatnim NIP-3?
Bo nie wiem jaki inny dowód mogę przedstawić... Tegoroczny PIT jeśli rozliczamy się wspólnie ?
Wiesz tez tak sobie przed chwilą pomyslalam ze muszę się tam przejsc wczesniej. Muszę zrobic rekonesans bo to przedszkole otwarte od ok 2 lat dopiero. Wielki wybudowany budynek ale kolezanka mi powiedziala ze tam jest tylko jedna grupa w ktorej są 3,4,5 latki. Nie wiem na ile w tym prawdy ale nie podoba mi się to. W kazdym badz razie dzis tamtędy przejeżdżałam i wybiorę sie tam w nastepnym tygodniu.