fasolkamaria
Fanka BB :)
Dziewczyny ja stosuję dietę garściową i w pierwszym tyg. 3 kg do tyłu w drugim 1 kg do tyłu. Je się 5 posiłków dziennie co 2,5 - 3 godziny. Można jeść wszystko oprócz słodyczy, chleba białego i ziemniaków. Ja jem tak:
8:00 Śniadanie: Szklanka mleka z 4 łyżkami stołowymi płatków nestle fitness
11:00 2 śniadanie ( jabłko, albo banan, albo jogurt)
14:00 Obiad np. kawałeczek piersi z kurczaka i surówka albo rybka i warzywa na patelnie albo kubek zupy wszystko mniej więcej jak w garści lub 250 dag albo 250ml jeśli to jest płyn.
17:00 Owoc lub jogurt
20:00 kromka chleba razowego z czym chcę albo znowu płatki z mlekiem
Czyli jestem na ej diecie nicałe dwa tyg i mam 4 kg do tyłu, miałam oczywiście małe wpadki, jakieśtam słodycze po drodze, pizza Moim zdaniem ta dieta uczy zdrowego odrzywiania, kurczy ci się zołądek mi nie odczuwasi e potem głodu. Człowiek się nie przejada, a częst posiłki sygnalizują orgnizmowi, że nie musi nic odkładać na póżniej. Aha wyciśnięty sok to też jest jako posiłek.
8:00 Śniadanie: Szklanka mleka z 4 łyżkami stołowymi płatków nestle fitness
11:00 2 śniadanie ( jabłko, albo banan, albo jogurt)
14:00 Obiad np. kawałeczek piersi z kurczaka i surówka albo rybka i warzywa na patelnie albo kubek zupy wszystko mniej więcej jak w garści lub 250 dag albo 250ml jeśli to jest płyn.
17:00 Owoc lub jogurt
20:00 kromka chleba razowego z czym chcę albo znowu płatki z mlekiem
Czyli jestem na ej diecie nicałe dwa tyg i mam 4 kg do tyłu, miałam oczywiście małe wpadki, jakieśtam słodycze po drodze, pizza Moim zdaniem ta dieta uczy zdrowego odrzywiania, kurczy ci się zołądek mi nie odczuwasi e potem głodu. Człowiek się nie przejada, a częst posiłki sygnalizują orgnizmowi, że nie musi nic odkładać na póżniej. Aha wyciśnięty sok to też jest jako posiłek.