reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie i uroda

Ja bym chciała zrzucić jeszcze trzy kg, ale na słowo "dieta" mam gęsią skórkę, a jak przeczytałam, co jadłyście, albo raczej, czego nie jadłyście, to już wiem, że i tak nie dałabym rady.
Zostają mi chyba ćwiczenia, tu mam trochę silniejszą wolę...

reklama
TYLKO, ŻE POTEM MOŻE BYĆ JOJO WIĘC TAK JAK PISZĄ - TRZA WRÓCIĆ DO SPOKOJNIEJSZEJ DIETY - TAKIEJ NORMALNEJ - NIEZBYT TUCZĄCEJ.
nO I KUZYNKA MÓWI - ŻE RZECZYWIŚCIE - JAK JESZ WIĘCEJ TEJ ZUPY TO SZYBCIEJ CHUDNIESZ - NIEZBYT SMACZNA - ALE MONA SOBIE JĄ "PO SWOJEMU" DOPRAWIĆ UWZGLĘDNIAJĄC WSAZÓWKI...

JA NAJPIERW ZASTOSUJĘ DIETĘ GARŚCIOWĄ JAK FASOLKAMARIA - BO COŚ MALUTKO JEM OSTATNIO ALE JAK NIE POMOŻE TO PRZERZUCAM SIĘ NA TĄ KAPUŚCIANĄ.... - BO BRZMI ZDROWO.......
Ewelw, jak u ciebie sprawdza się dieta garściowa?Bo moja twarogowa bardzo wolno idzie, tylko 1,8kg w ciągu 8dni:-(a jak stosowałam przed ciąża to miałam 3 kilo w ciagu tygodnia
Ja juz stracilam wszelkie nadzieje ze zrzuce te kilogramy:-:)-:)-(

Dziewczyny przyjdzie wiosna bedzie sloneczko to wyruszycie na spacerki bardzo dlugie i wtedy zaczniecie chudnac ja mam tak ze jak jest cieplo to mam mniejszy apetyt np wiec wtedy tez sie chudnie chcac nie chcac:tak::tak:

Ja też nie chudłam mimo, że karmię piersią. Nie wiem o czego to zależy. Są mamy co wyglądają jak wyssane, a są takie jak ja matka polka taka w sam raz ;-) Kurczę musiałam iść na dietę, żeby się pozbyć paru kilo. Życie jest niesprawiedliwe:baffled:

Ja też nie chudłam mimo, że karmię piersią. Nie wiem o czego to zależy. Są mamy co wyglądają jak wyssane, a są takie jak ja matka polka taka w sam raz ;-) Kurczę musiałam iść na dietę, żeby się pozbyć paru kilo. Życie jest niesprawiedliwe:baffled:
No właśnie, niesprawiedliwe:-(
Moja znajoma przytyła w ciąży 20 kilo, karmiła piersią, no i w ciągu 6 mies schudła nie 20 a cale 25, nie będąc na diecie, jadła w nocy, bo taka była głodna
I bądź tu mądry

reklama
Do góry