reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie i uroda

Ja bym chciała zrzucić jeszcze trzy kg, ale na słowo "dieta" mam gęsią skórkę, a jak przeczytałam, co jadłyście, albo raczej, czego nie jadłyście, to już wiem, że i tak nie dałabym rady.
Zostają mi chyba ćwiczenia, tu mam trochę silniejszą wolę...

reklama
TYLKO, ŻE POTEM MOŻE BYĆ JOJO WIĘC TAK JAK PISZĄ - TRZA WRÓCIĆ DO SPOKOJNIEJSZEJ DIETY - TAKIEJ NORMALNEJ - NIEZBYT TUCZĄCEJ.
nO I KUZYNKA MÓWI - ŻE RZECZYWIŚCIE - JAK JESZ WIĘCEJ TEJ ZUPY TO SZYBCIEJ CHUDNIESZ - NIEZBYT SMACZNA - ALE MONA SOBIE JĄ "PO SWOJEMU" DOPRAWIĆ UWZGLĘDNIAJĄC WSAZÓWKI...

JA NAJPIERW ZASTOSUJĘ DIETĘ GARŚCIOWĄ JAK FASOLKAMARIA - BO COŚ MALUTKO JEM OSTATNIO ALE JAK NIE POMOŻE TO PRZERZUCAM SIĘ NA TĄ KAPUŚCIANĄ.... - BO BRZMI ZDROWO.......
Ewelw, jak u ciebie sprawdza się dieta garściowa?Bo moja twarogowa bardzo wolno idzie, tylko 1,8kg w ciągu 8dni:-(a jak stosowałam przed ciąża to miałam 3 kilo w ciagu tygodnia
Ja juz stracilam wszelkie nadzieje ze zrzuce te kilogramy:-:)-:)-(

Dziewczyny przyjdzie wiosna bedzie sloneczko to wyruszycie na spacerki bardzo dlugie i wtedy zaczniecie chudnac ja mam tak ze jak jest cieplo to mam mniejszy apetyt np wiec wtedy tez sie chudnie chcac nie chcac:tak::tak:

Ja też nie chudłam mimo, że karmię piersią. Nie wiem o czego to zależy. Są mamy co wyglądają jak wyssane, a są takie jak ja matka polka taka w sam raz ;-) Kurczę musiałam iść na dietę, żeby się pozbyć paru kilo. Życie jest niesprawiedliwe:baffled:

Ja też nie chudłam mimo, że karmię piersią. Nie wiem o czego to zależy. Są mamy co wyglądają jak wyssane, a są takie jak ja matka polka taka w sam raz ;-) Kurczę musiałam iść na dietę, żeby się pozbyć paru kilo. Życie jest niesprawiedliwe:baffled:
No właśnie, niesprawiedliwe:-(
Moja znajoma przytyła w ciąży 20 kilo, karmiła piersią, no i w ciągu 6 mies schudła nie 20 a cale 25, nie będąc na diecie, jadła w nocy, bo taka była głodna
I bądź tu mądry

reklama
Do góry