Agatkas
Mamusia Zuzolka
Oj dziouszki ja waze 78kg i czuje się tragicznie:-( Tylko ze jakoś nie mam weny do ćwiczeń
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to swietnie Ci poszło. ja w ciązy duzo nie przytyłam bo z 53 kg poszłam na 65 kg. Teraz juzm mam 52 kg. Nosze rozmiar M poniewaz moje S jest mi jeszcze za małe, nie wiem dlaczego, mimo to ze waze mniej niz przed ciążą.
Spróbuj te dietkę,którą wkleiłam, jak dla mnie to jest rewelacyjna, czuje się głód tylko 1go dnia, myślałam że nie wytrzymam, bo karmie małą co 2 godziny, wiec dużo wysysa, ale daje rade, dużo pije, mleczko tez mam. Agatkas, Główka do gory, jeszcze bedziemy super laskami i modelkami:-)Oj dziouszki ja waze 78kg i czuje się tragicznie:-( Tylko ze jakoś nie mam weny do ćwiczeń
Dajesz rożne warzywa, jakie lubisz, ja na przykład jem surówkę z burakówA ta surówka na oleju z czego ma się składać?
u mnie nie było jo-jo:-)mamusia mowisz ze stosowalas juz ta diete...a efekt jojo??
A jak robisz buraki?? Obgotowujesz w całości czy najpierw na kawałki i potem gotyjes? Możesz podać dokładny przepis??Dajesz rożne warzywa, jakie lubisz, ja na przykład jem surówkę z buraków
Ania - zazdroszczę takiegi podejścia do sprawyAnoli a ja chodzę po domu rozebrana i się przeglądam w lustrach Pewnie,że widzę mój wiszący brzuch,rozstępy i cellulit,ale za to Mariusz widzi mnie rozebraną i jemu się podoba A dzięki temu i ja jestem zadowolona
Tygryskuś - no ja właśnie tak samo nie mogę zaakceptować swojej figury... I wagę mam podobną - czyli 71 - a przed ciążą 53-54. I ja stoję w miejscu - a słodyczy nic i też wszystko ograniczam. Ostatnio schudłam 1 kg - ale też nie chcę się chwalić - bo mam tak jak niektre z Was ciężką przemianę materii - więc jednego dnia pokazuje 1g mniej a innego więcej. Ale mam nadzieję, że niedługo pochwalę się jak zobaczę tak ze 3kg mniej......Aniu podziwiam twoje podejscie tzn naprawde ladnie wygladasz na tych zdjeciach i masz zupelna racje ze trzeba zaakceptowac siebie bo to klucz do wszystkiego tylko ze ja niestety nie potrafilam zaakceptowac swojej figury po ciazy jestem straszna maniaczka szczuplej sylwetki ale cale szczescie mam szybka przemiane materii i znow wchodze w rozmiary s czy nawet czasem xs, maz i rodzina zaraz po porodzie mowili ze dobrze wygladam i te dodatkowe kg mi dodaja uroku ale ja wiedzialam swoje i w ukryciu marzyly mi sie dawne ciuszki i schudlam z 70kg do53 nie wysilajac sie zbytnio a co dla mnie najwazniejsze nie rezygnujac z ulubionego jedzenia no moze slodycze odstawilam co prawda brzusio jeszcze nie jest tak elastyczny jak przed ciaza ale daje czas do lata by ladnie wygladal
dziewczyny trzymam za was kcuki i wierze ze wytrwacie i na lato pokazecie piekne i szczuple brzuszki