reklama
a myślisz, że uda się to tak ogarnąć, że do tego którym najczęściej będziemy jeździć to z bazą a w tym co sporadycznie zapisanie pasami? i wtedy lepiej jechać na dwa samochody do sklepu?
Zazwyczaj tak się da, ale to właśnie zależy od samochodu. My mieliśmy maxi cosi i była taka opcja w naszych samochodach. Tylko pasami dłużej zajmuje oczywiście i ja jednak miałam trochę lek, że źle zapne, a baza to wpinasz szybko i się nie martwisz. Avionaut Pixel pro miała znajoma i jak porównywałam to super lekki, nawet powiedziałam, że przy następnym dziecku zmieniamy na avionaut
Lady Loka
Fanka BB :)
Pixel się średnio nadaje na pasy, w wiekszości samochodów będzie miał zbyt pionową pozycję.
I mnie się cięzko wkladalo dziecko jak jeszcze używalismy wszystkich wkladek.
Zazwyczaj tak się da, ale to właśnie zależy od samochodu. My mieliśmy maxi cosi i była taka opcja w naszych samochodach. Tylko pasami dłużej zajmuje oczywiście i ja jednak miałam trochę lek, że źle zapne, a baza to wpinasz szybko i się nie martwisz. Avionaut Pixel pro miała znajoma i jak porównywałam to super lekki, nawet powiedziałam, że przy następnym dziecku zmieniamy na avionaut
Patii26
A co dokładnie chciałabyś wiedzieć o tym wózku ?Sprawdziłam i spacerówka jest mniejsza niż w THULE - więc nooo wizualnie to sobie można oceniać.
I chętnie poznam wózek, o którym mówisz bo ja takiego nie znalazłam
I ja się na to thule nie upieram bo tak jak napisałaś - oparcie na pasek, prawdopodobny brak blokady przednich kół samodzielnie to są ogromne minusy (choć rozumiem, że może przy bieganiu okej), ale jak się szuka konkretów to zwykle rzadko się znajdzie wszystko co się chce
Patii26
To zależy kto na co patrzy. Jeśli już się patrzy na wózki za 5 tyś , to taki wózek za 2 tys będzie dla Was kiepski.słabe ma ogólnie opinie na ceneo i bobo wózki
a rozkładanie na płasko to już chyba większość spacerówek ma?
Nam naprawdę się super sprawdził i to w terenie górzystym, a spacerówka w nim jest szeroka i swobodna do spania i przekręcanie się nawet na boki.
reklama
Pixel się średnio nadaje na pasy, w wiekszości samochodów będzie miał zbyt pionową pozycję.
O widzisz, dobrze że napisałaś, bo nie wiedziałam o tym. Myślałam, że jest idealny pod każdym względem