reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie i uroda

muszę pochwalic się,że już jestem prawie na półmetku 6weidera:-) efekty jakies są,ale byłyby większe jakbym robiła codziennie rozgrzewkę przed brzuszkami a na to często nie mam siły:zawstydzona/y: zobaczymy co będzie na koniec

reklama
dziewczyny widzicie mnie w rudych włosach?? np takie ciekawe co to za kolor :sorry: damskie-fryzury-dlugie-wlosy-116.jpg

Ostatnia edycja:
Kankiya ja parę razy robiłam sobie rudy. Ale bardziej marchewkowe, na mojej platynie to ciemne rude nie chciały wyjść :-)
Ale za każdym razem wracałam do blondu, ja mam łatwiej bo mam krótkie włosy więc co odrosły to ścinałam i farba żeby czym prędzej wrócić do blondu. Kocham moją blond łepetynkę :-) Mam czasem takie odjazdy, że chciałabym na czarno ale wiem, że będę chciała wrócić do blondu i przeraża mnie długa droga powrotna z czarnych do blondu, bo wolałabym nie zdejmować koloru u fryzjera bo to bardzo niszczy włosy.

Moja siostra która też zawsze była blondi zrobiła sobie taki fajny rudy i wygląda ślicznie. I już się tego od paru lat trzyma, nawet nie myśli o powrocie do blondu. Więc co kto lubi. :-D

reklama
Myszqo dobry pomysł z tym szamponem, a może na początek szamponetką spróbuję;-)
Agaciu miałam już czarne włosy kiedyś i jak ściągałam kolor to miałam kolor pod rudy,ale byłam piękna i młoda:-D:-D boję się,że ten rudy mnie teraz postarzy:-(

Ostatnia edycja:
Do góry