reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Dzięki, może sobie sprawię. Kosmetyczka na widok moich rozstępów powiedziała brzydkie słowo:-( i stwierdziła, że NIGDY takich nie widziała... Więc może krem pomoże.
VICHY ACTION INTEGRALE VERGETURES - KREM NA ROZSTĘPY - ANTI-STRETCH MARK CREAM (125ml) - Apteka internetowa e-farm.pl czy to taki krem? Tez musze cos sobie kupic, bo niestety mimo smarowania mam na brzuchu i posladkach!
dziewczyny ja wywaliłam już kartonik ale to chyba tak wygląda bo napisy na tubce na tym zdjęciu są nieczytelne Vichy, Action Integrale Vergetures [Complete Action Anti-Stretch Mark Cream] krem na rozstępy :: Kosmetyk Wszech Czasów na wizaż.pl.
Hej Dziewczynki (te po 30-stce;-)) mam pytanko, ostro biore sie za odchudzanie ale wiem (wiem bo już miałam te "przyjemność"jak w ciąży przytyłam to sie poprawiło) że przy odchudzaniu skóra na twarzy strasznie wiotczeje i sie zmarchy pojawiają pod oczami i u mnie przynajmniej takie bruzdy na policzkach jak mi pyzy sie zmniejszają czy mogłybyście polecić jakiś dobry krem na zmarszczki taki dla 30-stek a nie 50-tek;-)???
Skóre mam niestety wrażliwą i poza Physiogelem nic innego nie stosowałam na razie bo zwykle dostaję uczuleniaale nie mam wyjscia musze cos dla siebie znależć w końcu
Skóre mam niestety wrażliwą i poza Physiogelem nic innego nie stosowałam na razie bo zwykle dostaję uczuleniaale nie mam wyjscia musze cos dla siebie znależć w końcu
reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
dieta twarogowa
500gr chudego twarogu zmiksować z 400gr owoców (różnych, kto jakie lubi) i dzielimy na 5 porcji
śniadanie: 2 porcje twarogu z owocami +kawa lub herbata bez cukru
II śniadanie: 250ml,(czyli kubek) gotowanej kaszy gryczanej lub ciemnego makaronu lub ryżu + wielgachna micha surówki na oleju.
Za 20min do obiadu następna porcja twarogu z owocami
Obiad: mamy 3 obiady do wyboru
1.chude mięso lub ryba (nie więcej niż 200gr), tylko niesmażone, może być gotowane, grillowane + warzywa gotowane +wielgachna micha surówki na oleju + 2 oliwki lub 2 migdały
2. Lub 2 jajka na twardo + wielgachna micha surówki na oleju
3. lub rosół, ewentualnie zupa jarzynowa+ warzywa gotowane +wielgachna micha surówki na oleju + 2 oliwki lub 2 migdały
Kolacja: nie później 19.00--- 2 Ostatnie porcje twarogu z owocami
UWAGA: pijemy dużo płynów, oprócz słodkich soków
Twarożek jemy najmniejsza łyżeczką jaka mamy w domu
POWODZENIA:-)
500gr chudego twarogu zmiksować z 400gr owoców (różnych, kto jakie lubi) i dzielimy na 5 porcji
śniadanie: 2 porcje twarogu z owocami +kawa lub herbata bez cukru
II śniadanie: 250ml,(czyli kubek) gotowanej kaszy gryczanej lub ciemnego makaronu lub ryżu + wielgachna micha surówki na oleju.
Za 20min do obiadu następna porcja twarogu z owocami
Obiad: mamy 3 obiady do wyboru
1.chude mięso lub ryba (nie więcej niż 200gr), tylko niesmażone, może być gotowane, grillowane + warzywa gotowane +wielgachna micha surówki na oleju + 2 oliwki lub 2 migdały
2. Lub 2 jajka na twardo + wielgachna micha surówki na oleju
3. lub rosół, ewentualnie zupa jarzynowa+ warzywa gotowane +wielgachna micha surówki na oleju + 2 oliwki lub 2 migdały
Kolacja: nie później 19.00--- 2 Ostatnie porcje twarogu z owocami
UWAGA: pijemy dużo płynów, oprócz słodkich soków
Twarożek jemy najmniejsza łyżeczką jaka mamy w domu
POWODZENIA:-)