reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie i uroda

Zapominajka tam na opakowaniu było napisane że mogą stosować kobiety w ciąży i po porodzie więc myślę że tak

reklama
Dzięki, może sobie sprawię. Kosmetyczka na widok moich rozstępów powiedziała brzydkie słowo:-D:-( i stwierdziła, że NIGDY takich nie widziała... Więc może krem pomoże.

Zapominajka jeśli się zdecydujesz to napisz nam za jakiś czas jakie są u ciebie efekty. Trzymam kciuki żeby wszystko ładnie zeszło.

Hej Dziewczynki (te po 30-stce;-)) mam pytanko, ostro biore sie za odchudzanie ale wiem (wiem bo już miałam te "przyjemność"jak w ciąży przytyłam to sie poprawiło) że przy odchudzaniu skóra na twarzy strasznie wiotczeje i sie zmarchy pojawiają pod oczami i u mnie przynajmniej takie bruzdy na policzkach jak mi pyzy sie zmniejszają czy mogłybyście polecić jakiś dobry krem na zmarszczki taki dla 30-stek a nie 50-tek;-)???
Skóre mam niestety wrażliwą i poza Physiogelem nic innego nie stosowałam na razie bo zwykle dostaję uczulenia:no:ale nie mam wyjscia musze cos dla siebie znależć w końcu

Przypomne sie troszkę, bo widze, że albo nikt tu nie zagląda, albo tylko ja objawy w postaci pajeczynki pod oczami posiadam :-:)-:)-:)-:)-(
no cóz starość nie radość ...:-D

reklama
dieta twarogowa

500gr chudego twarogu zmiksować z 400gr owoców (różnych, kto jakie lubi) i dzielimy na 5 porcji
śniadanie: 2 porcje twarogu z owocami +kawa lub herbata bez cukru

II śniadanie: 250ml,(czyli kubek) gotowanej kaszy gryczanej lub ciemnego makaronu lub ryżu + wielgachna micha surówki na oleju.

Za 20min do obiadu następna porcja twarogu z owocami

Obiad: mamy 3 obiady do wyboru
1.chude mięso lub ryba (nie więcej niż 200gr), tylko niesmażone, może być gotowane, grillowane + warzywa gotowane +wielgachna micha surówki na oleju + 2 oliwki lub 2 migdały
2. Lub 2 jajka na twardo + wielgachna micha surówki na oleju
3. lub rosół, ewentualnie zupa jarzynowa+ warzywa gotowane +wielgachna micha surówki na oleju + 2 oliwki lub 2 migdały

Kolacja: nie później 19.00--- 2 Ostatnie porcje twarogu z owocami

UWAGA: pijemy dużo płynów, oprócz słodkich soków
Twarożek jemy najmniejsza łyżeczką jaka mamy w domu

POWODZENIA:-)

Do góry