reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie i uroda

A ja mam zamiar zapisać się na zajęcia z maluszkami, tylko muszę poczekać aż mała trochę podrośnie:tak:
Klub aktywnej mamy.

Bo w domu nie wiem czy się zmobilizuję:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:mimo że w ciąży ćwiczyłam w domciu:-)

reklama
ziewczyny, nie martwcie sie!
Przy karmieniu piersia, zwłaszcza dłuzej niz 6 miesiecy...waga leci w dół, Nie jest tak od razu(umówmy sie, to dopiero 2 miesiace po porodzie)ale jak maluch zacznie naprawde duzo jesc to zaczniecie chudnac, zreszta same sie przekonacie :-)
U mnie waga tez stoi a chciałabym zrzucic 10 kg i wiem ,ze zrzuce :-)
dwa razy sie udalo to i trzeci raz sie uda

dzieki kochana dałaś mi nadzieję na powrót do wagi sprzed ciąży:-)

Ja też bym chciała.......:-);-)
Dzisiaj ćwiczyłam pierwszy raz 15 min i muszę wam powiedzieć, że nie mam wcale kondycji.... To była jakaś masakra....:-D Jakbym siebie z boku zobaczyła te niezgrabne ruchy to pewnie bym się nieźle zlewała....:-D

Ach trzymajcie kciuki za moją wytrwałość, bo znając mój słomiany zapał będę ćwiczyć do niedzieli hahahha:-p

ja trzymam kciuki bo mi czasami też ciężko zacząć ćwiczyć....:dry:

Mamuśki po cesarce moja pani drematolog poleciła mi super maść na bliznę CONTRACTUBEX:tak::tak::tak:

Polecam!!!!!!

Jakich maści Wy używacie???

Ja mam smarować Contractubexem i jedną z maści:
Avene -Cicalfate albo Biodermy Cicabio...czy któraś z Was stosuje te kremy???:-:)-:)-(

Dziewczyny mające problemy z rozstępami polecam wam krem z Vichy, jest rewelacyjny. Ja całą ciążę używałam AA i w 9 miesiącu zrobiły mi się rozstępy na całym brzuch, po porodzie wyglądało to tak fatalnie że nawet lekarka jak to zobaczyła to się przeraziła bo powiedziała że mi jakieś naczynka popękały pod skórą, miałam szeroki ciemno czerwone szramy na brzuchu szerokości nawet do 0,5 cm. Koleżanka mi poleciła i jestem bardzo zadowolona bo już zrobiły się blade i naprawdę widać efekty nawet mój misiek się śmieje że mu słoneczko znika. Wydatek nie mały bo ok 90 zł ale naprawdę warto :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
dziewczyny od jakigos czsau zaczeły mi wypadac mocno włosy :baffled:, czy to moze byc wynik porodu i karmienia piersia?

Do góry