reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie i uroda

reklama
hophop

chciałam Wam tylko napisać i polecić fajny peeling z ziai pro. dla mnie bomba, nie drogie a dobre. Poleciła to mojej siostrze jej kozmetyczka znajomo,mówiła,że ona te kosmetyki używa u siebie w salonie. a płaci się u niej tyle,że kupujac na allegro starczy na ho ho ho... ja mam takie cosik :
ZIAJA PRO PEELING BARDZO MOCNY 270ml większe opak! (2683588687) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i jeszcze
ZIAJA PRO MIKRODERMABRAZJA w super cenie! (2690306911) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

max factor masterpiece tylko nie myl z masterpice max . chodzi mi o ten w zlotym opakowaniu jest genialny ma szczoteczke ktora doskonale rozdziela rzesiska i tak podkresla oko ze warto .
jeszcze mam clinique high impact genialnie wydłuza i rozczesuje rzesy. no ale juz troche drozszy od max factor

max factor masterpiece tylko nie myl z masterpice max . chodzi mi o ten w zlotym opakowaniu jest genialny ma szczoteczke ktora doskonale rozdziela rzesiska i tak podkresla oko ze warto .
jeszcze mam clinique high impact genialnie wydłuza i rozczesuje rzesy. no ale juz troche drozszy od max factor
MAX FACTOR MASTERPIECE tusz czarny świeży 2012r!!! (2698616065) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ten ło ?

reklama
Do góry