reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie i uroda

Myszqo ja jem prawie tak jak w Twoich tabelkach.Tylko jeszcze mniej.I plus słodycze:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Pijemy i kawkę i herbatkę i nawet możemy posłodzić. Nie będziemy się przeciez katować. To nie jest głodówka tylko mniejsza ilość posiłków, z mniejszą ilością kalorii. Jedzenie te 5 razy dziennie powoduje, ze nie podjadamy bo nie zdążymy zgłodnieć na dobre. I po zupie którą ja mam o 15 zjem jednego kotleta o 18 a nie trzy :-D A tak byłabym po śniadaniu o 9 głodna jak wilk :-) Ja mam ostatni posiłek ok 21 bo kładę się spać około 1 w nocy. Więc jabym zjadła ostatni raz o 18 to koło 23 zaczęłabym podjadać.
Kupiłam dziś do podjadania marchewki mini. :-)
Aaaa i jak jesteście głodne a czas posiłku nie nadszedł lepiej wypić coś ciepłego.

Piwo powiadasz??? - jak będzie 1 na tydzien to sądzę, że nie będzie tragedii :-D

Ja dziś 40min cardio a potem wydusiłam z siebie 50 brzuszków, z bólem :baffled::-p

ja chodzę spać ok północy i też ciężko wytrzymać mi od 18 bez posiłków:zawstydzona/y: dlatego podgryzam marchewkę albo jabłko;-) a potem nie mogę spać z głodu:-D ale to tak przez pierwsze dni, póżniej juz się przyzwyczajam:tak: od wczoraj mam -20dkg:-D:-D pewnie mniej wypiłam :-D

Ja dołacze do Was od nastepnego poniedziałku:tak:.
Bo po pierwsze mam serniczek od niedzieli:-ppo drugie moja mama przyleciala i przywiozła worek czekoladowych cukierków i moja ulubiona podsuszaną polska kiełbaske:-p:tak::-D, a po trzecie musze zmobilizowac sie do brzuszkow a na to potrzebuje kilku dni:-DAle od pn ruszam napewno.

laski jak Wasze odchudzanie? u mnie średnio:-( niby mniej jem- ćwiczę ,ale piwko musi być wieczorkiem:zawstydzona/y::zawstydzona/y: dostaliśmy od znajomego ok 80 piw (przed końcem terminu lub kilka dni po) i tak mnie kusi ..a zwłaszcza po godzinnym skakaniu jak chce się potwornie pić:-(-wstyd- jak alkoholiczka jakaś:szok:

reklama
No cos Ty Aniu:szok: Piwko z soczkiem czy redsik albo jakies dobre winko mniam;-) Choc teraz troche sie odzwyczailam przez ciaze i karmienie i jedno piwko dziala na mnie tak, ze chce mi sie spac:confused: Ale kiedys nie powiem ja to raczej imprezowa laska bylam:-D Takze Kankiya nic sie nie matw, zadna z Ciebie alkoholiczka;-)

Do góry