reklama
przyjedz do mnie to Cię zmierzę;-):-)
a nie,nie trzeba dziekuje;-).
Ania ja podobnie...tylko te słodycze Czasem jednak potrafie sie zmobilizowac i długo ich nie jesć.
Myszqo a co z kawusią kochaną?
KANKIYA
Fanka BB :)
no właśnie kawkę pijemy ? a co z piwkiem?Myszqo a co z kawusią kochaną?
Myszqa
Pijemy i kawkę i herbatkę i nawet możemy posłodzić. Nie będziemy się przeciez katować. To nie jest głodówka tylko mniejsza ilość posiłków, z mniejszą ilością kalorii. Jedzenie te 5 razy dziennie powoduje, ze nie podjadamy bo nie zdążymy zgłodnieć na dobre. I po zupie którą ja mam o 15 zjem jednego kotleta o 18 a nie trzy A tak byłabym po śniadaniu o 9 głodna jak wilk :-) Ja mam ostatni posiłek ok 21 bo kładę się spać około 1 w nocy. Więc jabym zjadła ostatni raz o 18 to koło 23 zaczęłabym podjadać.
Kupiłam dziś do podjadania marchewki mini. :-)
Aaaa i jak jesteście głodne a czas posiłku nie nadszedł lepiej wypić coś ciepłego.
Piwo powiadasz??? - jak będzie 1 na tydzien to sądzę, że nie będzie tragedii
Ja dziś 40min cardio a potem wydusiłam z siebie 50 brzuszków, z bólem
Kupiłam dziś do podjadania marchewki mini. :-)
Aaaa i jak jesteście głodne a czas posiłku nie nadszedł lepiej wypić coś ciepłego.
Piwo powiadasz??? - jak będzie 1 na tydzien to sądzę, że nie będzie tragedii
Ja dziś 40min cardio a potem wydusiłam z siebie 50 brzuszków, z bólem
KANKIYA
ja chodzę spać ok północy i też ciężko wytrzymać mi od 18 bez posiłków dlatego podgryzam marchewkę albo jabłko;-) a potem nie mogę spać z głodu ale to tak przez pierwsze dni, póżniej juz się przyzwyczajam od wczoraj mam -20dkg pewnie mniej wypiłam
Ja dołacze do Was od nastepnego poniedziałku.
Bo po pierwsze mam serniczek od niedzielipo drugie moja mama przyleciala i przywiozła worek czekoladowych cukierków i moja ulubiona podsuszaną polska kiełbaske, a po trzecie musze zmobilizowac sie do brzuszkow a na to potrzebuje kilku dniAle od pn ruszam napewno.
Bo po pierwsze mam serniczek od niedzielipo drugie moja mama przyleciala i przywiozła worek czekoladowych cukierków i moja ulubiona podsuszaną polska kiełbaske, a po trzecie musze zmobilizowac sie do brzuszkow a na to potrzebuje kilku dniAle od pn ruszam napewno.
KANKIYA
laski jak Wasze odchudzanie? u mnie średnio:-( niby mniej jem- ćwiczę ,ale piwko musi być wieczorkiem dostaliśmy od znajomego ok 80 piw (przed końcem terminu lub kilka dni po) i tak mnie kusi ..a zwłaszcza po godzinnym skakaniu jak chce się potwornie pić:-(-wstyd- jak alkoholiczka jakaś
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Kankiya nie martw się. Ja odkryłąm niedawno nowego redsa i ach. Pychotka
reklama
asiulkaa
No cos Ty Aniu Piwko z soczkiem czy redsik albo jakies dobre winko mniam;-) Choc teraz troche sie odzwyczailam przez ciaze i karmienie i jedno piwko dziala na mnie tak, ze chce mi sie spac Ale kiedys nie powiem ja to raczej imprezowa laska bylam Takze Kankiya nic sie nie matw, zadna z Ciebie alkoholiczka;-)