reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie i uroda

Myszqo ja jem prawie tak jak w Twoich tabelkach.Tylko jeszcze mniej.I plus słodycze:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Pijemy i kawkę i herbatkę i nawet możemy posłodzić. Nie będziemy się przeciez katować. To nie jest głodówka tylko mniejsza ilość posiłków, z mniejszą ilością kalorii. Jedzenie te 5 razy dziennie powoduje, ze nie podjadamy bo nie zdążymy zgłodnieć na dobre. I po zupie którą ja mam o 15 zjem jednego kotleta o 18 a nie trzy :-D A tak byłabym po śniadaniu o 9 głodna jak wilk :-) Ja mam ostatni posiłek ok 21 bo kładę się spać około 1 w nocy. Więc jabym zjadła ostatni raz o 18 to koło 23 zaczęłabym podjadać.
Kupiłam dziś do podjadania marchewki mini. :-)
Aaaa i jak jesteście głodne a czas posiłku nie nadszedł lepiej wypić coś ciepłego.

Piwo powiadasz??? - jak będzie 1 na tydzien to sądzę, że nie będzie tragedii :-D

Ja dziś 40min cardio a potem wydusiłam z siebie 50 brzuszków, z bólem :baffled::-p

ja chodzę spać ok północy i też ciężko wytrzymać mi od 18 bez posiłków:zawstydzona/y: dlatego podgryzam marchewkę albo jabłko;-) a potem nie mogę spać z głodu:-D ale to tak przez pierwsze dni, póżniej juz się przyzwyczajam:tak: od wczoraj mam -20dkg:-D:-D pewnie mniej wypiłam :-D

Ja dołacze do Was od nastepnego poniedziałku:tak:.
Bo po pierwsze mam serniczek od niedzieli:-ppo drugie moja mama przyleciala i przywiozła worek czekoladowych cukierków i moja ulubiona podsuszaną polska kiełbaske:-p:tak::-D, a po trzecie musze zmobilizowac sie do brzuszkow a na to potrzebuje kilku dni:-DAle od pn ruszam napewno.

laski jak Wasze odchudzanie? u mnie średnio:-( niby mniej jem- ćwiczę ,ale piwko musi być wieczorkiem:zawstydzona/y::zawstydzona/y: dostaliśmy od znajomego ok 80 piw (przed końcem terminu lub kilka dni po) i tak mnie kusi ..a zwłaszcza po godzinnym skakaniu jak chce się potwornie pić:-(-wstyd- jak alkoholiczka jakaś:szok:

reklama
No cos Ty Aniu:szok: Piwko z soczkiem czy redsik albo jakies dobre winko mniam;-) Choc teraz troche sie odzwyczailam przez ciaze i karmienie i jedno piwko dziala na mnie tak, ze chce mi sie spac:confused: Ale kiedys nie powiem ja to raczej imprezowa laska bylam:-D Takze Kankiya nic sie nie matw, zadna z Ciebie alkoholiczka;-)

Do góry