pyciolek87
Mama Alexa:*
tak to ten ale jakos nie wiem czy to nie podrobka?? za 19 90?? on kosztuje ok 50 zl normlanie wiec nie wiem .....
najdroższe są za ok 30 zł na allegro, ciekawe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak to ten ale jakos nie wiem czy to nie podrobka?? za 19 90?? on kosztuje ok 50 zl normlanie wiec nie wiem .....
no dziwne troche. nie wiem ja jakos malo ufnie podchodze do kosmetykow sprzedawanych na allegro po znacznie nizszej cenie no nie wiem moze za malo ufna jestem
kup pierwszego w rosmanie a potem sprawdzisz na aleegro czy taki sam jest
zrobię jak karzesz....
Chyba,że któraś już miała taki tusz z allegro i ze sklepu....spowiadać sie bo nie uśmiecha mi się przepłacać
grzeczna dziewczynka
a jaki teraz masz ze 15 minut sie nim malujesz??
kupujesz go na allegro czy w drogeriach ?No ja Ci Pyciol w tym temacie nie pomogę bo moje głupie oczy tolerują tylko i wyłącznie ten od lat EVELINE MILLION CALORIES TUSZ MASKARA CZARNA (2710828345) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
po innych wyglądam jak królik:--(
taki:
Rimmel, Max Bold Curves Extreme Volume & Lift Mascara (Tusz pogrubiający i podkręcający) - opinie internautek o kosmetykach w polskim katalogu opinii o kosmetykach KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)
ale się kończy pomału, może dlatego taka dupa się z niego zrobiła. Wcześniej był całkiem całkiem.
ale teraz kupię chyba ten twój
kupujesz go na allegro czy w drogeriach ?