Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja używam Loreala i czasem na allegro kupuję, jest sporo tańszy. Różnicy nie widzę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ile płaciłaś w drogerii ?
czy któraś z Was ma przedłużone rzęsy? Ja się zastanawiam, mam takie kikuty,że muszę je malować z 15 minut by wyglądały
Proszę o opinie
Ja miałam,ogolnie wygladały jak naturalne tylko dłuższe i gęstsze, mam kosmetyczke która naprawdę to swietnie zrobiła. Długo mi sie trzymały bo 2 miesiące.Miałam robione tą metodą 1:1.
Wszystko super, ale nie polecam Rzęsy się niszczą, a w ogole jest to mega niewygodne, sztywne, mycie głowy jest katorgą.
Zdecydowanie.pozostajesz na starych śmieciach więc ;-)
Dopiero teraz przeczytałam tohophop
chciałam Wam tylko napisać i polecić fajny peeling z ziai pro. dla mnie bomba, nie drogie a dobre. Poleciła to mojej siostrze jej kozmetyczka znajomo,mówiła,że ona te kosmetyki używa u siebie w salonie. a płaci się u niej tyle,że kupujac na allegro starczy na ho ho ho... ja mam takie cosik :
ZIAJA PRO PEELING BARDZO MOCNY 270ml większe opak! (2683588687) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i jeszcze
ZIAJA PRO MIKRODERMABRAZJA w super cenie! (2690306911) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.