reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie i uroda

reklama
Asiulka ja też byłam imrezowa,ale zawsze na trzeźwo;-) Zawsze wszyscy pytali co ja brałam:sorry: A ja nic:-p

Aniu ja lubię promile tzn. winko i piwko i jakieś fajne drinki.

Kankiya to taki reds to REDS Brannbery w czarnej puszce. Jest pyyyszny. Jak dla mnie najlepszy ze wszystkich.

Aniu ja lubię promile tzn. winko i piwko i jakieś fajne drinki.

Kankiya to taki reds to REDS Brannbery w czarnej puszce. Jest pyyyszny. Jak dla mnie najlepszy ze wszystkich.
Zapominajko Cranberry - żurawinowy. I też lubić. A ostatnio miałam smaka na Gingersa i po ciężkim prasowaniu sobie wypiłam puszeczkę. Wogóle lubię piwko i winko. Mniam ;-)

U mnie dietka dobrze - chociaż muszę dużo "podjadać". Na szczęście nabyłam drogą kupna marchewki mini i te marcheweczki podżeram. Ćwiczę co dziennie, ale dzis robie sobie przerwę bo coś mnie łydka pobolewa od ćwicznia. Bo ja robię 30 min cardio, potem 10 min ćwiczeń opierających się na boksie - i od tych wykopów mnie łydka boli. Później robię brzuszki - ile dam radę - wczoraj 150. I na koniec pół godziny sauny.
Najgorzej będzie jak pojadę teraz do Wołomina. Już mi moja babcia zaserwuje - kopytka, bigos, babę ziemniaczaną :-D I do tego piwooooooo z mamcią. A w sobotkę mam wyjście ze znajomymi i tez będzie piwko :-)Heh..

Myszqo proponuję ćwiczyć co drugi dzień, aby mięśnie miały czas na regenerację a brzuszki możesz codziennie tylko bez kardio jest mniejszy efekt,ale można spróbować aby nie nabawić się skurczy\ów:confused:

mam pomysł-może następną naszą dietką będzie dieta piwna?:-D

a ten Reds to nie porzeczkowy przypadkiem???:confused:

Myszqo proponuję ćwiczyć co drugi dzień, aby mięśnie miały czas na regenerację a brzuszki możesz codziennie tylko bez kardio jest mniejszy efekt,ale można spróbować aby nie nabawić się skurczy\ów:confused:

mam pomysł-może następną naszą dietką będzie dieta piwna?:-D:-D

O to to!!! I jeszcze do tego jakieś nachosy :-D Taka mono-dieta :-D

reklama
Do góry