reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie i uroda

PIĄTEK

Posiłek I
Kasza manna
Posiłek II
Owoc/warzywo/sok
Posiłek III
Barszczyk z czwartku
Posiłek IV
Ryba w cieście naleśnikowym + kapusta kiszona z jabłkiem
Posiłek V
Kisiel

SOBOTA

Posiłek I
Kromka chleba + twarożek ze szczypiorkiem
Posiłek II
Owoc/warzywo/sok
Posiłek III
Zupa szpinakowa z grzankami
Posiłek IV
Pierogi leniwe + starta marchewka z odrobiną cukru
Posiłek V
Jogurt do picia

NIEDZIELA

Posiłek I
Jajecznica + bułeczka grahamka mini
Posiłek II
Owoc/warzywo/sok
Posiłek III
Rosół z makaronem
Posiłek IV
Gulasz wołowy z warzywami/ Kotlety z jajek ze szczypiorkiem + surówka
Posiłek V
Sałatka owocowa

reklama
Dieta jest w pełni modyfikowalna. Możecie robić z nią co chcecie.
Ważne!!! - jemy wszystko w małych ilościach. Na małych talerzykach, miseczkach.
Długo przeżuwając. NIE POPIJAMY W TRAKCIE JEDZENIA.
Pijemy dziennie co najmniej 1,5 litra wody.

Proszę o wszekie wskazówki, co lubicie, na co macie ochotę a czego nie znosicie - postaram się składać to wszystko w całośc. Sądzę, że koło czwartku będę miała następny tydzien rozpisany, żeby móc porobić zakupy. HOWHG!

ja już pomierzona, ale chwalić się nie będę:-D nawet bicepsa zmierzyłam:-D

Myszqo dlaczego nie wolno popijać przy jedzieniu? ponoc wtedy mniej sie zje :confused:

ja mierzyłam *pod biustem*pas*biodra w dwóch miejscach -jedno na biodrach a drugie w najszerszym miejscu na wysokości pośladków*uda*bicepsy;-)

ja mierzyłam *pod biustem*pas*biodra w dwóch miejscach -jedno na biodrach a drugie w najszerszym miejscu na wysokości pośladków*uda*bicepsy;-)

Nie mam odwagi:-Dale dzieki za odp.:tak:.

Dobra ale jak czytam o tych szczytach to dla mnie ta dieta jest nieskonczona:szok: Jak ostatnio robilam brzuszki to najwiekszy ubaw miala Hania. Siedziala mi na nogach i chichrala sie na całego:-D

reklama
ja jestem po szorowaniu szczotką do zębów fug w kiblu i łazience czuje ze spaliłam dzis ooogroooooooomn ąaą ilosć kalorii......................

Do góry