reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie i uroda

PIĄTEK

Posiłek I
Kasza manna
Posiłek II
Owoc/warzywo/sok
Posiłek III
Barszczyk z czwartku
Posiłek IV
Ryba w cieście naleśnikowym + kapusta kiszona z jabłkiem
Posiłek V
Kisiel

SOBOTA

Posiłek I
Kromka chleba + twarożek ze szczypiorkiem
Posiłek II
Owoc/warzywo/sok
Posiłek III
Zupa szpinakowa z grzankami
Posiłek IV
Pierogi leniwe + starta marchewka z odrobiną cukru
Posiłek V
Jogurt do picia

NIEDZIELA

Posiłek I
Jajecznica + bułeczka grahamka mini
Posiłek II
Owoc/warzywo/sok
Posiłek III
Rosół z makaronem
Posiłek IV
Gulasz wołowy z warzywami/ Kotlety z jajek ze szczypiorkiem + surówka
Posiłek V
Sałatka owocowa

reklama
Dieta jest w pełni modyfikowalna. Możecie robić z nią co chcecie.
Ważne!!! - jemy wszystko w małych ilościach. Na małych talerzykach, miseczkach.
Długo przeżuwając. NIE POPIJAMY W TRAKCIE JEDZENIA.
Pijemy dziennie co najmniej 1,5 litra wody.

Proszę o wszekie wskazówki, co lubicie, na co macie ochotę a czego nie znosicie - postaram się składać to wszystko w całośc. Sądzę, że koło czwartku będę miała następny tydzien rozpisany, żeby móc porobić zakupy. HOWHG!

ja już pomierzona, ale chwalić się nie będę:-D nawet bicepsa zmierzyłam:-D

Myszqo dlaczego nie wolno popijać przy jedzieniu? ponoc wtedy mniej sie zje :confused:

ja mierzyłam *pod biustem*pas*biodra w dwóch miejscach -jedno na biodrach a drugie w najszerszym miejscu na wysokości pośladków*uda*bicepsy;-)

ja mierzyłam *pod biustem*pas*biodra w dwóch miejscach -jedno na biodrach a drugie w najszerszym miejscu na wysokości pośladków*uda*bicepsy;-)

Nie mam odwagi:-Dale dzieki za odp.:tak:.

Dobra ale jak czytam o tych szczytach to dla mnie ta dieta jest nieskonczona:szok: Jak ostatnio robilam brzuszki to najwiekszy ubaw miala Hania. Siedziala mi na nogach i chichrala sie na całego:-D

reklama
ja jestem po szorowaniu szczotką do zębów fug w kiblu i łazience czuje ze spaliłam dzis ooogroooooooomn ąaą ilosć kalorii......................

Do góry