reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
nnatalie super wieści.Gratuluje udanej wizyty.

Ja dziś też po wizycie.Miałam dziś zrobione szczegółowe USG.Młody jest zdrowy.Wszystko działa jak powinno.Parametry ma wszystkie o tydzień do przodu więc jest wyrosniety ;-) Co do moich bóli pachwinowych,okazało się,ze młody ma długie nogi i upodobał sobie kopanie mamusi właśnie TAM! :p Szyjka na szczęście trzyma,infekcji brak. Tylko znowu zamiast przytyc,to schudlam 100g no ale przy mojrj diecie tak będzie.Ważne ze dzidzia rośnie.No i hemoglobina znowu spadła z 6,9 na 6,7.Dostałam znowu inne zelazo-tardyferon.Bralam go w poprzedniej ciąży więc wiem ze powinno zadziałać.Wyniki glukozowe też dobre-cukrzycy brak.

Właśnie patrze na wyniki glukozy i tak: na czczo 83, po godzinie: 119, do drugiej: 116 :tak:

ufff, chyba dobre :-):-)

Natalie, gratuluję pomyślnej wizyty!!! Niech dziewczyny nadal tak dobrze sie rozwijaja!!!

Ostatnia edycja:
widzę, że same dobre wieści po wizytach i oby tak już pozostało :)

natali cieszę się, że jedna siostra goni drugą i że panny już takie duże :) To najważniejsze, że wszystko u nich dobrze i szyjka trzyma :) Leż w takim razie grzecznie żeby jak najdłużej Księżniczki zostały w brzuszku :)

persefona u Ciebie też dobre wieści także tylko się cieszyć :) teraz ważne żeby hemoglobina się podniosła także trzymam kciuki żeby leki zadziałały :)

a moja wizyta dopiero 8 sierpnia, także jeszcze 2 tygodnie czekania...

persefona ciesze się, że wizyta wyszła pomyślnie. Też biorę Tardyferon i mam nadzieję, że pomoże.

Dzisiaj robiłam badania więc wyniki dopiero jutro odbiorę. Mam nadzieję, że będą dobre bo dzisiaj cały dzień mój brzuch był twardy jak skała aż mąż po mnie krzyczał i mnie "zbił" za to, że nie wzięłam żadnych tabletek rozkurczowych.

Persefona najważniejsze, że synek ładnie się rozwija. Wszystko inne też będzie dobrze.

Kamcia
a ten brzuch miałaś spięty cały czas, czy to były raczej pojedyncze krótkie skurcze?

reklama
Do góry