reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Ja miałam wizytę w pon, ale jakoś teraz zebrałam się by coś napisać, malutka waży ponad 900 gram, i wszystko w jak najlepszym porządku, choc ułożona pośladkowo, to wiadomo że jeszcze może się obrócić. Miałam badanie krwi, zastrzyk mam dostać za 14 dni, dostałam go do domu, ma mi go zrobić znajoma pielęgniarka żeby specjalnie nie jechać do szpitala. W pośladek. Super. :no:

Buźka Mojej Słodkiej z 01/07/2013

http://i42.tinypic.com/wjxpts.jpg

reklama
Dziękujemy :)

Mamy z mężem konflikt krwi, musze do 14-go go dostać. W sumie z wszystkich miejsc pośladki najlepsze, nabrały w ciąży trochę tłuszczyku, to może boleć nie będzie tak strasznie :-D

My tez mamy konflikt, ale póki nic się nie dzieję to nie dostanę zastrzyku. Zobaczymy czy po porodzie dostanę, bo z Oli dostałam (ma grupę krwi taty).

novaspace super, że wszystko dobrze po wizycie i córcia rozwija się prawidłowo.
Śliczną ma twarzyczkę.

reklama
No to ja po wizycie. Od dziś moja ciąża jest ciążą podwyższonego ryzyka. Tego to się nie spodziewałam...

Do góry