reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Perle kochana wiesz, ze na rozmowę z tobą zawsze mam czas i chętnie z toba rozmawiam.
Nie czytaj już więcej i się nie wkręcaj. Dotrwam cało do konca ciąży z synkiem :-)

Natalia tak zastrzyki. Ogólnie moge je robic, to żaden problem tylko niech działaja :-).

Agnieszkala kciuki zaciśnięte &&&&&&&

reklama
Deli Kochana trzymam kciuki, pobyt w szpitalu to chyba nie takie najgorsze zło, ważne by z Tobą i maleństwem było ok .

agnieszkaala
user-offline.png
a ja zastrzyk muszę dostac w trakcie ciąży... Myślałam że tak ma być i już... ale trochę się zastanawiam czy będzie ok. Ale skoro lekarz kazał

Deli chyba sobie sprawdzę te D-dimmery na kolejnej wizycie, biorę zastrzyki Fraxiparine 0,3 ale jak widać nic nie wiadomo. Zawsze miałam gęstą i ciemną krew, aż się pielęgniarki dziwiły. No i mam pierońskie żylaki.

Agnieszka, świetne wieści. Ja wizytę u prowadzącego mam w przyszły poniedziałek. :)

A jutro jadę do swojego alergologa, muszę zmienić leki na astmę, dostać stosowne zaświadczenie i poradzić się w innych kwestiach.

Deli chyba sobie sprawdzę te D-dimmery na kolejnej wizycie, biorę zastrzyki Fraxiparine 0,3 ale jak widać nic nie wiadomo. Zawsze miałam gęstą i ciemną krew, aż się pielęgniarki dziwiły. No i mam pierońskie żylaki.

No mi się jakaś dziwna krew zrobiła, ale nikt nic nie mówił. Nawet jak pytałam to też pielęgniarki nic nie mówiły, a u lekarza zapomniałam się zapytać. Żylaków ja nie mam i w poprzedniej ciąży nic z D-dimerami nie miałam wspólnego. W sumie i tak pobierają krew więc sprawdzić można dla spokoju :-).

Agnieszkala super, ze wszytsko OK

reklama
Do góry