reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

deli wiadomo ze w szpitalu zajmą sie tym najlepiej. Każdy chce tam iść jak najpóźniej ale czym szybiej sie tym zajmą tym lepiej. 3mam jednak kciuki zeby było jakieś inne rozwiazanie niż szpital!&&&&&&

antiope mały rośnie jak na drożdżach;)

reklama
I ja po wizycie. Wszystko dobrze. Mój Królewicz jest przepiękny :-) i waży 700 gram. Ułożony pośladkowo.
deli &&&&&&&&&&&&&& oby obyło się bez szpitala.
Antiope super, ze na wizycie wszystko ok.

[SUB]hej:)
Ja juz po wizycie! Zacznę od siebie: szyjka zamknięta i całe szczęście stoi w miejscu:) więc nadal mam leżeć grzecznie:)
Teraz małe:) obie urosły po równo i tak oto Marysia chudzielec ma 32cm i 750g a Antosia 35cm i 1020g:) Tosia ułożona jest glowkowo a Marysia poprzecznie. Obie maja nogi w tym samym miejscu dlatego czuje je glownie po jednej stronie. Leki dalej te same z tym ze gdyby wystąpiły bolesne skurcze mam receptę na jakiś lek po którym bedą mi sie trzasc ręce bo ma taki cudowny skutek uboczny:/
Teraz idę spać bo wstalam przed 6:/[/SUB]

Natalie, rewelacyjne wieści, widać, że malutka dogania wzrostowo siostrę - super. :) Pewnie niedługo też wagowo, bo na przyrost najpierw niestety zawsze traci się wagę. Najważniejsze, że obie zdrowe. :) Życzę duuużo odpoczynku. :)

hej dziewczyny

nnatalie jak twoja wizyta?
antiope ale duży chłopak! super :)
Pannacota oby wszystko było dobrze!
deli oby się jednak obyło bez szpitala :/
oskaa super gratuluje :)
nnatalie super że wizyta udana i dziewczynki rosną jak na drożdżach :)) supcio !

ja na wczorajszej wizycie miałam badaną tylko szyjkę i wszystko w porządku, dzidzi nie oglądałam bo dopiero co byłam na połówkowym, zlecony cukier, mocz i krew a następna wizyta dopiero 8 sierpnia bo lekarz ma urlop, wczoraj mnie mała cały dzień kopała od środka a dziś chyba odpoczywa :)

nnatalie super, że szyjka daje radę. Odpoczywaj dalej, a spokojnie doczekasz do tego 38 tygodnia. No i świetnie, że córeczki ładnie rosną. Bolesnych skurczy już nie będzie, więc i leku nie będziesz musiała zażywać, tego się będziemy trzymać.

joanna_84 mój też dziś wyjątkowo spokojny.

Oskaaa gratuluje udanej wizyty.

nnatalie to dobrze, że z szyjką wszystko w porządku i małe ładnie rosną :) Moja znajoma już 3 tydzień leży w szpitalu (też ciążą bliźniacza) bo miała skurcze zapowiadające a było za wcześnie. Teraz grzecznie czeka bo będzie naturalnie rodzić i chyba w terminie :-)

reklama
Natalii bardzo się cieszę, że u was dobrze i Marysia podgoniła :-). Leż i odpoczywaj

Joanna super, ze po wizycie OK

U mnie niestety poszedł sms do doktorka, bo wyniki wzrostowe. Ciekawe co mi napisze. Wiem, ze do jutra jest zagranicami kraju, ale kazał napisać sms od razu jak poznam wyniki więc teraz cierpliwie poczekam na odpowiedź. Grunt, że chłopczyk niegrzeczny i skacze mamusi po wszystkich narządach to jestem spokojna :-).
Na pobraniu widać, ze ta krew nie jest już tak gęsta jak była więc leki działają, a czemu wyniki nie pikują w dół?!

Do góry