reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
die_perle no to cieszę się bardzo z dobrej wiadomości w postaci braku wiadomości. :-)
Deli również bardzo się cieszę brakiem wiadomości u Ciebie?.

Rajani śliczny ten Twój ufoludek

[FONT=&quot]Sony nie dziwię się, że tak się rozczuliłaś. Moje maleństwo to spokojne było i nie ruszało się za bardzo. Ciekawa jestem jak będzie w piątek.[/FONT]

Antiope moje na prenatalnym spało i w sumie ruchów zero, a na wizycie jak szalało ...
Trzymam kciukasy za super sprzęt byś dobrze bąbelka widziała.

Rajani: Gratuluję Córeczki :)

Sony: Uśmiałam się strasznie z Twojego małego Luzaka :) Musi mu być po prostu super dobrze w brzuchu Mamy :)

Aleskiel widze ze masz podobne typy imieniicze co ja- u mnie w miesce Leona jest Leopold- ale z dziewczyński Felicja jest również wysoko :)

reklama
Do góry