reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

TOSIENKA PODZIWIAM!! tez bym w sumie mogla taka niepsodzianke..ale ja chyba nie dam rady chcialbym znac juz plec:)
Koreczek super malenstwo!

Do mnie nikt z przychodni nie zadzwonil po badaniu hromonlanym krwi wiec...minelo juz 19 dni- zatem wynik jest prawidlowy!!!

reklama
Koreczek maluszek śliczny. :-) A na wizycie tak jak przypuszczałam nic ciekawego. Ale nie przyznałam się, że miałam genetyczne i dostałam skierowanie na USG na piątek, wiec znowu będę sobie mogła podejrzeć maleństwo. :-)

[FONT=&quot]Die_perle tam tak zawsze, że jak nie dzwonią, to ok.? Super, to gratuluję dobrego wyniku.[/FONT] :-)

Tosieńko, Koreczku, śliczne te Wasze maluchy. :) Niech rosną zdrowo. Ja mam kolejną wizytę za 4 tygodnie, mam mieć USD 4D i mam nadzieję, że poznam płeć, bo jestem baaardzo ciekawa! :-)

Antiope nie nie zawsze - to zalezy od Ciebie i Twoich ustalen z lekarzem prowadzącym. Mogłam miec wyniki przyslane do domu i dostrczyc lekarce do konsultacji a moglo laboratorium wyslac bezposrednio do lekarki- ja wybralam opcje wyslania do lekarki- i wtedy odbywa sie to tak ze ja moge zadzwonic w okreslonym terminie i zapytac o wyniki, albo czekac na telefon z praxis- ale jest on tylko wtedy jesli wynik budzi jakiekolwiek zastrzezenia lekarza prowadzącego- ja wybralam tę opcję wlasnie- i nikt nie zadzwnil- wiec brak wiesci to dobre wiesci:p

Zdjecie z dnia dzisiejszego, chyba sobie drzemala bo wogole nie chciala sie poruszyc i doktorowa stwierdzila "ja tam siusiaka nie widze " :p

na 22 maja umowie sie na polowkowe to wtedy na 100% bedzie wiadomo :) ale to tylko dla pewnosci :)

Moj ufoludek : DSC_0028.jpg

Załączniki

• DSC_0028.jpg
    DSC_0028.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 55
Rajani ślicznie, to powoli gratuluję córeczki:tak:
Ja nie wiem ile mój miał cm bo skakał jak szalony, wiem że waży ok 100g. Nogę na nogę zakładał jak mój chłop, leżał i jedną nogę miał prosto a druga na nią założona, tam gdzie kolanko to z drugiej nóżki miał stopę. Taki luzak. łzy mi leciały jak dr mi o tym mówiła.

reklama
Do góry