reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

To ja też dołączam do wizytujących na 7 maja ;) Wczoraj chwaliłam się optymizmem, a wieczorem to mnie taki napad płaczu złapał, ze ogarnąć tego nie potrafiłam ;D Od 22:00 do 24:30 mnie trzymało ;p Bosze moje hormony!!!!!!!! I jeszcze wczoraj Pani od dentysty dzwoniła, ze wizytę mam dziś (myślałam, ze dopiero jutro). Tak więc dziś, jutro i po jutrze jadę na Wrocław (60km w jedną stronę),a mam mnóstwo pracy na studia - nie ogarniam ;/ Ja o położnej zacznę myśleć jak mi pozwolą rodzić naturalnie. Pewnie brak tarczycy nie będzie przeciwwskazaniem, ale mam przepuklinę na kręgosłupie... no i nie wiem. Wiem na pewno, że jednak będzie to Wrocław - lepsza opieka niż u mnie...

reklama
A i jeszcze zdjęcie mojego "kota" - no same powiedzcie - po Kaprysku ;p Kurcze Wy już poznałyście płeć, ale Wasze dzieciątka są starsze. mi z USG wychodzi, ze dziś zaczyna się dopiero 12tydz., więc w pt raczej nie powinni mi powiedzieć któż tam sobie rośnie? Ale już chyba zacznę zwracać uwagę lekarzom, bo nie chcę wiedzieć, żeby czasami mi się nie wygadali ;D 001.jpg

Załączniki

• 001.jpg
    001.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 50
Nie chce, bo chcę mieć niespodziankę - kompletnie obojętne mi to kto to jest. Widzę zalety i u dziewczynek i u chłopców, atak to możemy sobie gdybać ;) No i suprise bym miała po kilku godzinach porodu ;D Tylko nie wiem czy mi się to uda - bo same wiecie najlepiej że te dzieciaczki tak potrafią się poobracać, że może samo mi pokaże co trzeba ;D

Antiope: Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę :)
Natalie: Gratuluję dwóch Córeczek :)
Tulipania gratuluje Syneczka

Ja tez byłam dziś a usg i sie nie dowiedzieliśmy, co będzie ważne ze jest wszystko ok

Koreczek strasznie malutkie to zdjęcie i słabo widać, ale i tak dzidzia piękna. :-)
A ja już dawno po wizycie, na 10 byłam :-)

Edit: O teraz widać. Super maluszek! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry