kamcja to ładne ziolko rośnie jak juz tak pozuje
mojej koleżanki córka kiedyś na usg tak rozłożyła nogi ze bez problemu było widać co jest miedzy nogami ze aż lekarz sie śmiał ze ładne ziolko z niej wyrośnie jak juz tu tak pokazuje sie na wszystkie strony
ja wczoraj po badaniu byłam o 24w domu, po drodze jeszcze przymusowy postój bo na wymioty minusie wzięło:/
co do badania... Dzieciaczki były super grzeczne
tak jak zawsze na usg skakaly i wariowaly tak teraz grzecznie leżały i sie ładnie odwracaly jakby wiedziały co kiedy maja robić
nawet jak nogi im mierzył to ładnie prostowaly nóżki
wszystko jest wporzadku, wszystkie pomiary sa prawidłowe, krew ładnie przepływa w serduszku i żyłach
nie mam fotki ale mam film za to
niestety nie wiem jak przerobić go żeby działał na kompie i żeby wrzucić ma YouTube to bym wam pokazala...
mi została przypisana aspiryna(jedna tabletka dziennie), i relanium. Co do relanium to moja pani doktor będzie sie kontaktować jeszcze ze mną. Zrobili mi posiew i czekam na wyniki
zapomnialam napisać z maluchy maja 8,7cm i 7,7cm
i sa dwujajowe(mimo podejrzenia ze jest jest lozysko) dzięki czemu sie uspokoilam bo nie wystąpi "podkradanie" bo maja dwa lozyska
a różnica wzrostu wynika z tego ze każdy jest inny a i mogłam miec dwie owulacje jedna po drugiej