reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
Tokya baardzo wspolczuje.smutno .mi.. Trzymaj sie kochana
Kobietkom co widzialy malenstwa gratuluje. Ja mam jutro wizyte musze oddac wyniki. Powiedzcie czy to nie oo za czesto usg? Ostatnie mialam 11-go. Jade jakos zakonczyc wizyty u mojego bylego gina teraz chodze do przychodni na nfz 5 min od domu a tak bylo 35km. No i ten nowy pracuje w szpitalu. Dobrej nocy zycze i sorka za bledy ale rzadko pisze z kom.

Toyka, strasznie mi przykro
unhappy.gif
Trzymaj się

Tokya baardzo wspolczuje.smutno .mi.. Trzymaj sie kochana
Kobietkom co widzialy malenstwa gratuluje. Ja mam jutro wizyte musze oddac wyniki. Powiedzcie czy to nie oo za czesto usg? Ostatnie mialam 11-go. Jade jakos zakonczyc wizyty u mojego bylego gina teraz chodze do przychodni na nfz 5 min od domu a tak bylo 35km. No i ten nowy pracuje w szpitalu. Dobrej nocy zycze i sorka za bledy ale rzadko pisze z kom.

ja ostatnie usg mialam 2 tyg temu, jutro tez mam wizyte. juz czwarta.

Tokya, bardzo mi przykro! Wiem przez co przechodzisz! Pamietaj, ze jestesmy tu dla Ciebie gdybys chciala pogadac! Trzymam kciuki za Ciebie i zycze szybkiego powrotu do grona ciezarowek! Pamietaj bedzie dobrze! Przytulam!

U nas jutro pierwsza wizyta.. nie moge sie doczekac. Trzymajcie kciuki, tak bardzo chcialabym aby wszystko bylo ok!
Jutro takze pierwsze spotkanie z polozna.

Calusy!

reklama
Toyka :-( Ściskam.

aleksiel madziarena za wizytki &&&&&&&&&&

Ja jutro idę na pierwszą wizytę do nowego gina - prowadzącego. Nadal czuję się świetnie :-) UU się troszkę zaokrągliły i brzuszek nieco większy ;-)

Do góry