reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
Dziewczyny jestem po wizycie, maleństwo ma się dobrze. Ma 2,77 cm i serducho bije jak dzwon 170 uderzeń. Zdjęcie dostałam ale jakoś fatalnie wyszło i ledwo malucha widać. Ależ jestem szczęśliwa że wszystko dobrze. Mam wizytę na usg prenatalne na 11 kwietnia:)

Sony to super :-). I w takim pozytywnym nastawieniu do następnej wizyty.
Już się nie mogę doczekać mojej wizyty za tydzień.

Sony super! Bardzo się cieszę, że wszystko ok.
[FONT=&quot]Ja mam genetyczne na 19 kwietnia.[/FONT]

Na zdjęciu usg pisze ze masz 10 tydz i 1 dzień, o co chodzi?? Ale masz duże maleństwo, gratuluję.
Prenatalne, to będzie dopiero widok:))

Ostatnia edycja:
reklama
Lekarz mówi,że to może ciagle wychodzić +/- parę dni..komputery nie są dokładne..więc są przyjęte jakieś ogólne normy.. generalnie wiek ciąży zostawiam jak w stopce..zobaczymy jak maluszek urośnie do 9 kwietnia.

mi się w ogóle wydaje,ze lekarz zmierzył maluszka z nóżką..dlatego ta różnica..(powinno być od głowy do pupci).
Jestem ogromnie szczęsliwa-bo te plamienia bardzo mnie martwiły, dzis były trochę większe więc bardzo się znów martwiłam..ale okazuje się dziewczyny że nie ma co się martwić!

Od wczoraj mocno mnie ciągnie brzuszek w okolicach pachwin, szczególnie jak wstaję z łóżka lub chodzę- to też podobno typowy objaw, wiec nie ma co się stresować. Nitki trzymające macicę się rozciągają.

Ostatnia edycja:
Do góry