Podobne tematy
- Przyklejony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
novaspace a bierzesz jakieś preparaty z żelazem? Bo u mnie też ciągle spadało i ginka zmieniała mi tabletki. Aż w końcu stanęło w miejscu. Biorę teraz z tej serii co witaminy - FEMIBION VITA FERR i skutkuje. Tylko ty chyba nie w PL jesteś? Nie wiem jak z dostępem za granicą :/ Ponadto jedz dużo buraków,czerwonego mięsa,natkę pietruszki, fasolkę szparagową,żółtka jaj i popijaj kakao ale to zwykłe.
A co do terminu, to kurcze długo cię przetrzymują, bo widzę że to już prawie 41 tyg, a jeszcze 2 tyg chcą czekać. Dla mnie trochę długo, no ale może tam tak jest. Życzę powodzenia i oby Vivi szybciej się zdecydowała na wyprowadzkę
.