reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Malta fajnie, ze znasz już termin :-)
Charlene śliczna Zuzanka :-) Wiecie co, po tych zdjęciach usg od razu można poznać czy to chłopczyk czy dziewczynka.

reklama
charlene śliczna córcia :D

ja po wczorajszej wizycie wszystko OK, mała ładne rośnie, waży już 1800 (31 tc) , myślałam że termin może troszkę mi się skróci ale wręcz odwrotnie i jest na 8 listopada :szok: więc prawdopodobnie będę na szarym końcu, a zaczynałam z terminem 17.10 :>

Sony ale historia... wez nie strasz...;-)
Joanna Sandra wyjdzie kiedy bedzie gotowa wszystkie te terminy przeciez orientacyjne :happy:

Charlene sliczna coreczka! Juz po buzi widac ze mala dama!
Malta, gratulacje terminu czyli bedziesz miec mala wage, ja caly czas sie zastanawiam czy Mlody bedzie jeszcze waga tak jak moj tata czy skorpionikiem jak moja mama :)

Moj maluch chyba uniosl sie ambicja i po komentarzach pani doktor ze nie da rady sie przekrecic ostro kombinowal...nie bylo to zbyt przyjemne... lezal wczoraj poprzek ale chyba dalej sie nie da bo dzis jak sie obudzilam lebek znow uciska zoladek i nic sie zjesc nie da...

charlene jaka śliczna ta Twoja Zuzia, napatrzeć się nie moge na ten idealny nosek :)

Malta no to możesz się juz psychicznie zacząć przygotowywać :)

joanna cieszę się że na wizycie wszystko oki faktycznie termin Ci się troszkę przesunął,
ale dasz radę ;]

reklama
Rajani super tak samo u nas z tygodniami różnica 1 dnia.! ja w niedziele mam sie stawić miedzy 17 a 18 a rano cc, coraz bardziej sie boje stresuje i przeżywam spać nie moge... Mam jakies takie przeczucie ze nie wytrzymam do 7 ;)

Do góry