reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
Ja po wizycie. Dawka clexane zwiększona i na razie mogę zostać w domu, jak sie nie poprawią wyniki za tydzień to niestety szpital. Jestem dobrej myśli że szpital mnie ominie :-). Malutki główką w dół i rozwija się prawidłowo.

Deli trzymam kciuki za polepszenie wynikow!

Joanna sliczny okraglutki brzunio :)

Wszystkim dziewczynom gratulacje udanych wizyt!

U mnie wczoraj wizyta u poloznej, wyniki z krwi i moczu ok, cisnienie tez juz ok. U nas mierza wysosc brzucha od dna macicy do spojenia lonowego i mamy 34 cm, co jest wzrostem o 3 cm od pomiaru 2 tygodnie temu., czyli rosniemy :)
Jedziemy na wizyte do polskiego gina jutro wieczorkiem, posprawdzac porzadnie co i jak - prosze o kciuki :)

pozdrawiam

Cieszę się, że u wszystkich wszystko pod kontrolą ;-)

Co do GBS, to ja przy synu miałam dodatni, urodziłam szybko (2,5h), do szpitala pojechaliśmy po odejściu wód (odeszły zanim się zebraliśmy ;-)), więc urodziłam jakąś godzinę po podaniu antybiotyku, a syn się urodził zdrowy, bez żadnych obciążeń z tego tytułu.

Villandra co to jest ten GBS? To ja urodzilam podobnie szybko. Do szpitala tez pojechalam jak mi odeszly wody. Wczesniej nic nie czulam, zadnych skorczy czy innych... I dokladnie 2h 47 minut pozniej T byl juz na swiecie.

Deli mam nadzieje ze jednak wyniki sie unormuja.

Aksiel no to trzymam kciuki za wizyte u tego polskiego ginekologa.

reklama
GBS to paciorkowiec... pobierają wymaz z pochwy właśnie żeby wykluczyć bądź potwierdzić że się go ma... dlatego ja mam nadzieje że do 26 wrzesnia zostane w dwupaku aby miec wyniki na ręku :p

Do góry