reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
Ja po wizycie. Dawka clexane zwiększona i na razie mogę zostać w domu, jak sie nie poprawią wyniki za tydzień to niestety szpital. Jestem dobrej myśli że szpital mnie ominie :-). Malutki główką w dół i rozwija się prawidłowo.

Deli trzymam kciuki za polepszenie wynikow!

Joanna sliczny okraglutki brzunio :)

Wszystkim dziewczynom gratulacje udanych wizyt!

U mnie wczoraj wizyta u poloznej, wyniki z krwi i moczu ok, cisnienie tez juz ok. U nas mierza wysosc brzucha od dna macicy do spojenia lonowego i mamy 34 cm, co jest wzrostem o 3 cm od pomiaru 2 tygodnie temu., czyli rosniemy :)
Jedziemy na wizyte do polskiego gina jutro wieczorkiem, posprawdzac porzadnie co i jak - prosze o kciuki :)

pozdrawiam

Cieszę się, że u wszystkich wszystko pod kontrolą ;-)

Co do GBS, to ja przy synu miałam dodatni, urodziłam szybko (2,5h), do szpitala pojechaliśmy po odejściu wód (odeszły zanim się zebraliśmy ;-)), więc urodziłam jakąś godzinę po podaniu antybiotyku, a syn się urodził zdrowy, bez żadnych obciążeń z tego tytułu.

Villandra co to jest ten GBS? To ja urodzilam podobnie szybko. Do szpitala tez pojechalam jak mi odeszly wody. Wczesniej nic nie czulam, zadnych skorczy czy innych... I dokladnie 2h 47 minut pozniej T byl juz na swiecie.

Deli mam nadzieje ze jednak wyniki sie unormuja.

Aksiel no to trzymam kciuki za wizyte u tego polskiego ginekologa.

reklama
GBS to paciorkowiec... pobierają wymaz z pochwy właśnie żeby wykluczyć bądź potwierdzić że się go ma... dlatego ja mam nadzieje że do 26 wrzesnia zostane w dwupaku aby miec wyniki na ręku :p

Do góry