reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Paulinek cudnie że wszystko oki :) Życzę więc udanych wakacji ;]

Dzięki dziewczyny za pocieszenie, bo już miałam wyrzuty sumienia że nie dbam o siebie w ciąży, na ogół nie jestem obsesyjna i gdyby nie dzidzia kompletnie bym się tym nie przejęła... :-)

reklama
Novaspace wszystkie dbamy o siebie jak trzeba, bo nam zalezy na malenstwach. Pewne rzeczy poprostu sie dzieja i nie mozemy nic na to poradzic. Ja do 30 tygodnia tez nie bylam jakas pankara, az tu nagle lekarz mi mowi ze mam odpoczywwac, bo szyjka sie skraca i mam rozwarcie:szok: No ale polezalam plackiem i sie oplacalo. Ty tez zmienisz nieco diete bedziesz zazywac zelazo i wszystko bedzie dobrze:)

m-s trzymam za Was kciuki
Paulinek super, że z szyjką lepiej i że drugie maleństwo będzie dużo lepiej rozwinięte niż starszy synek kiedy się urodził. Udanych wakacji.

Novaspace tak jak Paulinek napisała czasami dbamy o siebie najlepiej jak umiemy, a pomimo tego jakieś problemy. Nie masz co mieć wyrzutów.

Ewelinkowska &&&&&&& bedzie dobrze!
M- S owocnych staranek! Ja zaszlam w ciaze 2 miesiace po poronieniu, bedzie dobrze! Wysylam fluidki :)
Koreczek, Nula czas do przyszlego czwartku szybko zleci!
Deli wyniki w we wtorek na pewno beda dobre, trzymam kciukasy!
Paulinek - milego wypoczynku! Bawcie sie dobrze! Dokad jedziecie?

Ja po wizycie u poloznej, mlody lezy pieknie glowka do dolu pleckami do mojego brzucha, lezy po prawej stronie brzucha ( co jest rzadkie acz prawidlowe). Mam nadzieje ze tak juz zostanie. Wszystko prawidlowo, tetno i wymiary. Waga swoja mam sie nie przejmowac wszystko jest ok i w normie (+10). Krew pobrana na wyniki i serducho mlody ma jak dzwon.

reklama
Ja tez dzis juz po wizycie u swojej gin.
Szyjka zamknieta ale miekka, co za tym idzie lezec, lezec, odpoczywac, bron boze dzwigac. zadnych boli i napiecia brzucha nie moze byc bo szyjka moze puscic :( posiew na gbs pobrany.
Nastepna wizyta 4 wrzesnia, potem cos kolo 17 wrzesnia.

Pocieszyla mnie ze ona od ktoregos tam wrzesnia do 6 pazdziernika jest na urlopie :o a ja cos czuje ze z ta szyjka nie wytrzym am do 8 pazdziernika tak jak mam termin i akcja moze zaczac sie wczesniej i ona nie bedzie robila mi cc ;(
Ale w polowie wrzesnia wystawi mi juz skierowanie w razie czego i takie tam.

Do góry