reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Pannacota, ale mnie to wcale nie stresuje, ze nic nie wiem jaka dluga ta moja szyjka. Ja to wogole na cala mase rzeczy nie zwrocilabym uwagi gdyby nie to forum. A to z dwoch przyczyn, ze czuje sie bardzo dobrze i generalnie nic mi nadzwyczajnego niedolega (odpukac w niemalowane!) i ze ufam swojemu lekarzowi i jak mowi ze w porzadku to tak jest. I pankara tez nie jestem:tak:

Iwona trzymaj sie cieplutko!

reklama
Iwona kciuki & & &

Paulinek ja tez panikara nie jestem, ale troszke się denerwuję. Generalnie mam wrażenie, ze dość spokojnie do tego podchodzę i na luzie. Teraz się tylko martwię trochę, bo wyjeżdżam i gdzieś tam z tyłu głowy mam, że jak coś będzie nie tak to trafię do szpitala w Kolnie :) Tu na miejscu jest ok. mój lekarz, szpital... Z jednej strony mam ochotę jechać, z drugiej mam jakies obawy...

Iwona leż i odpoczywaj, jak leżysz dawaj poduchę pod dupcię, żeby dziecko nie uciskało szyjki. Musi być dobrze.

Mnie na każdej wizycie dr mówi, że mam się oszczędzać, dużo leżeć, zakaz sexu. Niestety przez szyjkę mam zagrożenie wczesnym porodem, a to nie przelewki. Ostatnio już było dobrze, bo szyjka twarda była ale znów się miękka zrobiła. :baffled:

Iwona no co Ty?! Nie podchodź do tego w ten sposób! Przecież jeszcze dzidzia w brzuchu :) I kogo miałabyś zawieźć? Siebie, dziecko, męża...?
Głowa do góry!!! Dobrze będzie!!!

Iwona przykro mi, że u Ciebie nie za wesoło. Mam nadzieję, że to rozwarcie się nie pogłębi. Jeśli to ma pomóc, to koniecznie idź do szpitala. Niby kogo zawiodłaś? Czasami tak się dzieje choćby się nie wiem co robiło i nikt nie jest temu winien. Przytulam i trzymam kciuki. Będzie dobrze.

reklama
Iwona tak jak dziewczyny napisały, nie zawiodłaś tak się zdarza i nie mamy na to wpływu choć bys nie wiadomo co robiła !!!!

Do góry