reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

hej hej, ja po wizycie u lekarza prowadzącego. Szyjka nadal 3.6 zamknięta i nie skraca się. Dzieciątko główką do dołu, waży 1kg:-D jak to mąż stwierdził do lekarza: prawie jak kurczak:-D
:-D:-Dlekarz chciał zrobić większe badania, ale dzidzia tak sie wiercila ze nie dalo rady. wiem tylko tyle, ze wszystko jest ok.
Aaa i wkurzyłam się bo mówiłam:
- panie doktorze bo ja juz przytylam 8 kg :-(
- eee to dobrze. Do 13 kg jeszcze daleko
-ale u mnie to nigdzie nie widać tych kg, tylko brzuch się powieksza
Na to mąż i lekarz razem: yyyy tak tak, tylko w brzuch....:rofl2:

grrr...powiedziałam im że jak bedą tak mowić to dostaną kukśtańca w nos :-D

reklama
Kurcze ja tam na temat szyjki nic nie wiem. Slysze tylko dluga i zamknieta, wiec w porzadku.

Ja tak samo :) trochę się właśnie zaczęłam stresować czytając dziewczyny ;) Do tej pory nie miałam mierzonej, lekarz tylko stwierdzał, że długa, twarda, zamknięta i położona bardzo głęboko i tak ma być! Teraz się dopiero dowiedziałam w szpitalu, że ma 3cm, ale jakoś pani doktor nie mówiła mi że mam się jakoś specjalnie oszczędzać bo to dolna granica... :/

Ewelinkowska dobrze, że wszystko ok! Dzidzia rzeczywiście jak spory kurczak albo paczka cukru :) ciekawe ile moja waży. I aż się boję wejść u doktorka dzisiaj na wagę!!!

Paulinek i Bosmanka nie stresujcie się, najważniejsze że nic się nie skraca. Ja też nie miałam mierzonej, a mam kontrolowaną na każdej wizycie. Widocznie część z nas ma tak a inne mają inaczej.

Dziewczyny trzymajcie za nas kciuki, bo nie wiem czy wejdę tu jeszcze przed wizytą. :)

ewelinowska niestety facecie mają takie nietaktowne poczucie humoru :-p

Paulinek, bosmanka tez nigdy nie miałam mierzonej szyjki. Zawsze słyszałam twarda, zamknięta, jest ok.

Pannacota trzymam kciuki :-)

ewelin fajnie że wszystko ok ;] a żarty facetów eh, wiem o czym mówisz. Mój Maż zawsze musi sypnąć jakimiś "przezabawnymi" komentarzami na badaniu :)

Wizytę mam w poniedziałek. ciekawa jestem ile wazy już moja kruszyna :)

Witajcie. Ja sie melduje po kolejnej wizycie. Nic lepiej!!! A na dodatek rozwarcie na opuszek...
płakac tylko mi sie chce i tyle. Ciekawe czy do szpitala nie trafie po kolejnej wizycie:no:

reklama
Do góry