reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

hej hej, ja po wizycie u lekarza prowadzącego. Szyjka nadal 3.6 zamknięta i nie skraca się. Dzieciątko główką do dołu, waży 1kg:-D jak to mąż stwierdził do lekarza: prawie jak kurczak:-D
:-D:-Dlekarz chciał zrobić większe badania, ale dzidzia tak sie wiercila ze nie dalo rady. wiem tylko tyle, ze wszystko jest ok.
Aaa i wkurzyłam się bo mówiłam:
- panie doktorze bo ja juz przytylam 8 kg :-(
- eee to dobrze. Do 13 kg jeszcze daleko
-ale u mnie to nigdzie nie widać tych kg, tylko brzuch się powieksza
Na to mąż i lekarz razem: yyyy tak tak, tylko w brzuch....:rofl2:

grrr...powiedziałam im że jak bedą tak mowić to dostaną kukśtańca w nos :-D

reklama
Kurcze ja tam na temat szyjki nic nie wiem. Slysze tylko dluga i zamknieta, wiec w porzadku.

Ja tak samo :) trochę się właśnie zaczęłam stresować czytając dziewczyny ;) Do tej pory nie miałam mierzonej, lekarz tylko stwierdzał, że długa, twarda, zamknięta i położona bardzo głęboko i tak ma być! Teraz się dopiero dowiedziałam w szpitalu, że ma 3cm, ale jakoś pani doktor nie mówiła mi że mam się jakoś specjalnie oszczędzać bo to dolna granica... :/

Ewelinkowska dobrze, że wszystko ok! Dzidzia rzeczywiście jak spory kurczak albo paczka cukru :) ciekawe ile moja waży. I aż się boję wejść u doktorka dzisiaj na wagę!!!

Paulinek i Bosmanka nie stresujcie się, najważniejsze że nic się nie skraca. Ja też nie miałam mierzonej, a mam kontrolowaną na każdej wizycie. Widocznie część z nas ma tak a inne mają inaczej.

Dziewczyny trzymajcie za nas kciuki, bo nie wiem czy wejdę tu jeszcze przed wizytą. :)

ewelinowska niestety facecie mają takie nietaktowne poczucie humoru :-p

Paulinek, bosmanka tez nigdy nie miałam mierzonej szyjki. Zawsze słyszałam twarda, zamknięta, jest ok.

Pannacota trzymam kciuki :-)

ewelin fajnie że wszystko ok ;] a żarty facetów eh, wiem o czym mówisz. Mój Maż zawsze musi sypnąć jakimiś "przezabawnymi" komentarzami na badaniu :)

Wizytę mam w poniedziałek. ciekawa jestem ile wazy już moja kruszyna :)

Witajcie. Ja sie melduje po kolejnej wizycie. Nic lepiej!!! A na dodatek rozwarcie na opuszek...
płakac tylko mi sie chce i tyle. Ciekawe czy do szpitala nie trafie po kolejnej wizycie:no:

reklama
Do góry