reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
No i jestem po wizycie. Dziś miałam usg bardzo szczegółowe. Z Dziećkowską wszystko jest w porządku:tak:
Zadnych niepokojących symptomów.Ułożona dołem... Szyjka na 4 cm zamknięta, wszystko na swoim miejscu:) Ufff, Wasze kciukasy się przydały :) Dziękuję!!!

Wróciłam dzisiaj z Warszawy, byłam u bardzo dobrego profesora alergologa. :) Zmienił mi leki na bezpieczne dla malutkiego, będę mogła je potem śmiało brać w czasie karmienia. Dostałam też zaświadczenie do szpitala o przyjmowanych lekach i astmie oraz alergii. W razie duszności przy porodzie naturalnym dadzą mi sterydy dożylnie. Teraz będę spokojna.

Gratuluję Ewelinkowska! Moja wizyta w poniedziałek, a jutro z rana do laboratorium.

reklama
Do góry