reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Kamcia looool ale duża ta twoja córa, moja o połowę lżejsza no ale ja jeszcze 22 tc
Antiope mam tak samo, dużo przyprawiam, za dużo :/
Landryna eh ja mam jutro drugie podejście do wyrywania zęba ale juz wiem że ma być znowu jutro upał wiec znowu przesunę wizytę a że nie ma miejsc to o conajmniej tydzień, mam nadzieje ze zdąrze przed porodem eh

reklama
kamcia jaka juz duża ta Twoja panna!!! Super;) widać ze zdrowo rośnie:) bardzo sie ciesze ze u was wszystko wporzadku! Ja czekam na piątek to zobaczymy jak moje panny gonią Twoja ksiezniczke:)

landrynka
opieka w UK jest naprawdę straszna i nigdy nie chciałabym byc w ciąży podczas pobytu tam. Tymbardziej z moja ciąża to na głowie bym dostała

ja sie ciesze ze krzywej cukrowej robić nie musiałam;)

joanna_84 a nie możesz umówić się z dentystą na godziny wieczorne? O 19 już nie ma upału. Jeżeli to prywaciarz to oni nawet o 22 przyjmują.

landrynka MASAKRA! Jak oni mogą mieć takie podejście do kobiet w ciąży? Gdyby nie emigranci to chyba ten naród byłby na wymarciu.

nnatalie ciesze się, że moja Milka już taka duża. Rozwija się prawidłowo bo mamuśka ją dopieszcza hehe Mam już 11kg na +:szok: ale dziewczyny które mnie widziały na żywo mogą powiedzieć, że chyba tragedii jeszcze niema :-p
A założę się, że twoje maleństwa też już będą dość spore :) Następną wizytę mam 30 lipca :)

Kamcia gratuluje udanej wizyty i dużej córeczki :-). Na pewno nie wyglądasz na +11. Jak dla mnie masz tylko piękny zgrabny brzuszek.

Landrynka masakra z UK. Trzymaj się tam i uważaj na siebie.

Ja dziś po szybkiej wizycie tylko badania do pokazania. Niestety nie jest dobrze. W czwartek powtórkaz badań i jak się nie poprawi to szpital murowany :-(.

najgorsze podejscie do ciezarnej... ciągle słysze ciąża to nie choroba... ale kurcze blade mam wiele obiawów które moze zagrazac mojemu zyciu... ale co tam... mowie wam... ja sie odgrazam ale pewnie serio w polu urodze... bo sie wkurze i se na pole do lasu pójde i tam urodze...

Kamcia ja nadal mam -4kg. a nastepna wizyte u poloznej mam .... pod koniec sierpnia. Jupi... i to chyba przedostatnia. Jakos w 38 tyg bedzie kolejna.
Coraz bardziej ogarniam w głowie poród w lesie...

Joanna ja tylko do dentysty po plombe bo mi wyleciała. moze mi kamien zdejmie jeszcze. Znalazłam polskiego dentyste...
Musze dojechac 100 mil ale co tam... wole tak niz angola.

deli to nie fajnie, że badania wyszły kiepskie :no: Mam nadzieję, że jednak uda się uniknąć szpitala.

Sony z tego co poczytałam to mało której udaje się mnie gonić z tymi kilogramami :-) Cały czas jestem faworytką hehe Mam nadzieję, że będę równie szybko traciła tą wagę.

Paulinek po pierwsze to zaczęłam jeść za dwoje, a niby nie powinno się tego robić. A po drugie to jem dosłownie wszystko :-) i spełniam wszystkie zachcianki mojego maleństwa (łącznie z pieczeniem ciasta o 23)

reklama
Landrynka ta opieka ginekologiczna w UK to jakaś masakra, ale to już wiemy.

joanna_84 Kamcia ma rację, może umów się z dentystą jak najpóźniej się da wieczorem.

Deli a co jest u Ciebie nie tak z tymi wynikami? Mam nadzieję, że jednak nie będziesz musiała iść do szpitala.

Paulina1984 najważniesze, że córcia się rozwija dobrze, a to że mniejsza, to widać taka jej uroda.

Do góry