reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Gratuluję udanej wizyty, Agnieszko. :)

Za mnie trzymajcie kciuki pojutrze. Pomierzą, poważą (prześlę wtedy wszystko świeże Die Perle do tabelki:), zrobią USG, jestem ciekawa też wyników laboratoryjnych, krzywej cukrowej (naładowali we mnie 75g), moczu (brałam żuravit, ciekawe, czy będą jakieś bakterie... wcześniej były nieliczne, ale lekarz powiedział, że to nic złego).

Edit: Dzwoniła moja położna. Coś wypadło awaryjnego mojemu lekarzowi, wizyta przesunięta na poniedziałek na 10:30. Proszę o poniedziałkowe kciuki. :)

Ostatnia edycja:
reklama
Gratuluje wizyt dziewczyny, milo sie czyta ze u was wszystko w porzadku i ze nawet u Pietruchy i Stasia wszystko jest na najlepszej drodze:-)

Tez mam zrobic ta glukoze. Ale pamietam z pierwszej ciazy ze mi ona smakowala. Pozniej jedank dotarlo do mnie ze to wyglada tu troche inaczej. W sensie, ze slodko-kwasny roztwor dostaje sie do wypicia juz w laboratorium. Wiec nie trzeba go kupowac samemu (co w pl chyba sie jeszcze zdarza?) i nie trzeba brac cytryny. Dlatego dla mnie to mialo smak jak mikstura z miodu i cytryny, ktora wlasnie probuje leczyc moje zapalenie gardla.

Paulinek mi glukozę dali w laboratorium, nie musiałam wcześniej kupować (nie kupiłam, bo nie wiedziałam, że w większości laboratoriów trzeba mieć swoją).

reklama
gratuluje udanych wizyt i poznanych plci!!!
Widze, ze balans sie wyrownuje!!!
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!

Szczegolnie mocno trzymam kciuki za Takhisis i Pietruszke!

Moja wizyta z wtorku jest przelozona na dzis, nie moge sie doczekac.
Ciekawe czy moj Leon jest dalej Leonem....

Milego dzionka

Do góry