reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
Dzieki za kciuki! Bardzo sie przydaly! no i za gratulacje!!!
Z dzidziusiem wszystko ok - wazy 410 g i jest duzy :) wszystkie pomiary powyzej sredniej. Ale ja mam 177 cm a moj M. 183 cm wiec maly nie bedzie bo nie ma po kim :) Wszystkie narzady w porzadku, zadnych wad nie wykryto. Widzielismy jak mlody pije, ale ogolnie grzeczny byl i nie fikal za bardzo. Pani robiaca usg potwierdzila 100 procent samca alfa :) Jedtyny minus to to, ze mam lozysko nisko umiejscowione. Mam isc na nastepne usg w 34 tyg na kontrole. Powiedziala ze to nic groznego i mam prowadzic normalne zycie, moze sie jeszcze podniesc, ale jak to ja nie wierze im i pojade do polskiej ginekolozki za jakis miesiac sprawdzic. Czy slyszalyscie moze o takim niskim (blisko szyjki) lozysku?
Musze poczytac w necie co i jak mam nadzieje, ze to nic groznego....

Sony gratulacje!!!

Kamea 25.06 juz niedlugo!!!

aleksiel a czy to niee jst cos takiego jak łozysko przodujace??

gratulacje kochana z pwodu zdrowego duzego suneczka:) piekny jest :)

reklama
Sony, aleksiel bardzo cieszę sie ze udały sie wizyty i z maluszkami wszystko wporzadku!!! 3mam kciuki za reste wizyt a ja grzecznie czekam na wtorek;) muszę poprosić o fotki małych bo ostatnio nie dostałam ;)

Do góry