reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
die gratuluje udanej wizyty. Mówiłam, że nie ma się czego bać !

Ja odebrałam dzisiaj wyniki i niestety moja anemia jest postępująca, muszę brać dodatkowe leki. Krzywa cukrowa wyszła dobra przed testem miałam 73,4 a 2h po teście miałam 85,7:-)

Die_ Perle twoje opisy powalają z nóg, aż się zachciało całować te maluśkie stopeczki, no i już pół kg kurczaczka. Dobrze, że wszystko w normie. To mnie stres w czwartek czeka:)
Lusia gratuluję zdrowej córeczki. Mamuśka w 7 niebie musi być. Sukieneczki, kucyki....
Kamcia mnie lekarka kazała po 24 tyg ciąży zrobić krzywą, ale ty chyba jesteś już w tym tyg?

Ostatnia edycja:
Sony tak, jutro zaczynam 25 tydzień. Mi lekarz w karcie ciąży zaznaczył, że po 24 tyg. mam zrobić badanie. Test robi się między 24 a 28 tygodniem- nie wiem dlaczego.

Kamcia oj ja ze słodyczami właśnie zaczęłam szaleć, jak wcześniej nie musiałam tak teraz się zaczęło. Wyczytałam, że dzień przed badaniem nie należy jeść słodyczy i tłustych rzeczy, bo można zafałszować wynik.

a taki mamy zacny profil :)
Snapshot_20130611.jpg

Załączniki

• Snapshot_20130611.jpg
    Snapshot_20130611.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 46
Perle, pięknego masz syneczka. Mój chyba nosek ma po tacie, bo wygląda na porządnie zadarty. Ja natomiast mam prosty, ale nóżki syneczek ma długie definitywnie po mamusi. :D Dziureczkę w bródce po nas obojgu - dało się to ujrzeć na 4D. :)

reklama
Die bardzo się cieszę,że takie super wieści przynosisz :) myślałam dziś o Tobie:tak: a syneczek cudny :-) nasza mała wczoraj puszczała babelki buźką, tez ma pyrkowaty nosek :) i te paluszki, stópki ach... nic tylko całować :-D

Teraz moja dzisiejsza wizyta:
wyniki krwi dobre, szyjka i wszystko utrzymane no i poprosiłam o sprawdzenie czy dziewczynka czy
chłopczyk i oczywiście nic jej nie sugerowałam,a ona,że widzi dziewczynkę i sprawdzimy jeszcze w lipcu hihi dostałam skierowanie na glukozę, dzidzia główką w dół ułożona ale podobno jeszcze kilka razy może się obrócić
icon_smile.gif

Do góry