reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Te nasze Bąble już są takie duże :) Jak super że wszystkie macie dobre wiadomości. Serce rośnie gdy czytam posty :)
die jaki dłuuugaśny ten Twój Groszek
lussia gratuluje dziewuszki. Chyba ilość dzieciątek obojga płci już prawie nam się wyrównała? :-)

reklama
lussia bo juz mi sie pomieszalo i nie wiemc zy ci gratulowalm coreczki?? jak nei to gratuluje a jak tak to gratuluje jeszcze raz :) super:)

ja mam badanie na cukier 27.czerwca - 25 tc

super ze wszystkie badania dsa w normie :) jeszcze oby tylko pietruszce i thakisissie poprawilo...

Info od Pietruszki: Hej,nadal czekam na wynki,może jutro będą.Dziś nie miałam kroplowki więc mały sukces..coś mnie brzuch bolał,ale jakoś przeszło.Chyba z głodu,bo już tyle dni o suchej bulce...ale zjadlam dziś więcej,bo zupę na obiad i bulke teraz na kolację,więc super!Jutro rano mają zrobić mi jeszcze badania czy mogę mieć operację,czy wszystko ok...oby;)

Dziękujemy za wieści od Pietruszki. Oby z dnia na dzień jej stan szybko się poprawiał. Wszystko będzie dobrze. Trzymamy kciuki i pozdrawiamy ciepło! <3

Landrynka dzięki za info od Pietruchy. Dobrze, że dziś nie musiała mieć kroplówki, choć o jedną uciążliwość mniej. Oby te wyniki przyszły jak najszybciej, żeby mogli ją już zoperować.

reklama
Ciesze się z Waszych udanych wizyt i że u Pietruchy lepiej, ob y tak już zostało.
U mnie ok. Szyjka twarda i zamknięta, macica zrelaksowana czyli miękka. Maluszka serducho pięknie biło. Te bóle to przez blizne po cc. Na następną wizytę mam zrobić morfologie, tsh, krzywą cukrową, ale mniejszą dawkę bo 50 i mocz.

Do góry