reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
Trzymam kciuki dziewczyny! :-)

Właśnie wróciłam z krzywej cukrowej. Jeny, ale mi było słabo i do tego mdliło po takiej końskiej dawce glukozy. Miałyście rację z tym kiepskim samopoczuciem. Już mi przeszło na szczęście.

lussia super, że u Ciebie wszystko w porządku. I gratuluję córci.

die_perle wprawdzie już pewnie jesteś po wizycie, ale zaciskam kciuki, choć jestem pewna, że wszystko jest dobrze.

joanna153 w takim razie dobrze, że ta glukoza już za Tobą, skoro to było dla Ciebie takie nieprzyjemne. Ja wcale się nie czułam po tym źle, ale widocznie ja jakaś inna jestem...:baffled:

Myślę, że problem jest ze mną :D, bo ogólnie mało słodzę (albo wcale) i nie przepadam za słodyczami. Nie mam organizmu przyzwyczajonego do taaakiej dawki cukru i przeżył mały szok. Tata mówi, że to normalne i może się zdarzyć zasłabnięcie, on często bada sobie glukozę, bo ma większy poziom cukru i organizm może tak zareagować na wielką dawkę. Najlepiej spokojnie poczekać i podrzemać.

no to my juz po wizycie :) kciuki pomogly bo jestesmy niezmiennie zdrowi i przystojni- 25 cm wzrostu 495 gr wagi, pindol zacnych rozmiarow po tatusiu i pyrkaty zadarty nosek po mamusi, długie nogi po siostrzyczce i pieknie bijace serduszko z 2-ma komorami i 2-ma przedsionkami- przeplywy w normie, wszytkie organy wewnetrzne wyksztalcone prawidlowo zadnego rzszczepu kregoslupa, zadnego riszczepu podniebienia ani warg, możdżek i mozg w odpiwiednich proporcjach, wszytkie kosci odpowiadaja wiekowi mojego przytojniaka:) i generalnie jestem piekny :D och i mam takie cudne male piekne syrmonki:) no cudooooooooo z malymi paluszkami i pięteczki takie slodkie- juz widze jak bede calowac te male stopki bez ustanku :)

reklama
Do góry