reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

osa właśnie dlatego chciałam później, bo wiem że buźka byłaby o wiele lepiej widoczna, ale za to pokazała pięknie płeć i co wyrabia w brzuszku, więc też się ciesze, po 30-tym tygodniu zrobię jeszcze w 3D :)

koreczek gratuluje udanej wizyty

reklama
antiope super że wszystko u was wporzadku!!! Oby tak dalej:)

koreczek współczuje boli i tego ze zostaną. Mam nadzieje ze chociaż zlagodnieja! Cieszę się ze cała reszta jest u was wporzadku;)

Landrynk
gratki raz jeszcze!!!

Landrynka to Wam Aśka psikusa zrobiła stając się Sebastianem. Przystojny ten Wasz synuś.

Koreczek lipa, że będzie cesarka u Ciebie, no chyba, że chciałaś. Ale najważniejsze, że córcia zdrowa.

Współczuję, że będzie Cię boleć już do końca. :-(

witajcie! dużo wizyt dzisiaj...

novaspace gratuluje córci :D ja takie usg dopiero za ok. 3 tyg robię :)) fajna sprawa :))
madziarena super fotki, ale długie nogi chyba modela będzie :D:D:D
Landryna super ze wizyta udana :)
koreczek najważniejsze że z córą ok :) współczuje tych bóli :/

Ja też dzisiaj miałam wizytę, wszystko ok, w moim przypadku nic pewnego, na 80% córa i szok bo bardzo byłam nastawiona na chłopaka, takie przeczucie, ale dokładniej się dowiem za ok. 3 tygodnie na połówkowym :))) ogólnie bardzo się ciesze co będzie to będzie :D:D:D

Witajcie,

ja też już po wizycie :) Wszystko w porządku...Mały waży pół kilo :), wszystkie parametry w porządku, szyjka długa i zamknięta :)
Póki co odwrócony jest tak, że jak nie zmieni pozycji to będzie mus na cesarskie cięcie...ale mamy jeszcze kupę czasu na rewolucje ruchowe, więc nie ma się czym martwić :)

Uff...jak dobrze, że już po :) I, że u Krzysia wszystko superowo :)

Antiope: Cieszę się, że u Ciebie też wszystko dobrze :)
Landryna: Gratuluję udanej wizytacji :)
Joanna, Novaspace: Gratuluję Dziewuszek :)
Koreczek: Dobrze, że z Córcią wszystko dobrze :)

koreczek dobrze, ze wszystko wporządku z dzidzią. Szkoda tylko, ze te bóle Cię męczą.
joanna gratuluję córci :-)
Tulipania super ze wszystko ok :-)

A u mnie po wizycie... nic sie nie zmieniło, tzn. It's a BOY
Mały waży 495gram
shocked.gif
, klocek
laugh.gif
(no wiecie, jak patrzyłam na tabele średniej wagi płodu w tym tygodniu to jest 300 gram) i wszystko jest z małym OK
biggrin.gif

Całe usg strasznie się wiercił i zasłaniał, więc z usg 4D nici
baffled5wh.gif
Pokazł tylko "sprzęcior"- dwie kule i armatkę
laugh.gif
i uszko.
Moja szyjka długa i zamknięta.

reklama
Tulipania cieszę się, że u Ciebie też wszystko ok. A maleństwo obróci się pewnie jeszcze ze sto razy. Mój jest ustawiony główką w dół, ale ja się jeszcze nie cieszę, bo ginka powiedziała, że na tym etapie może być pozycja dowolna, bo wszystko się jeszcze zmieni.

Oskaa gratuluję dużego synka. Ciekawa jestem, czy za tydzień mój też osiągnie taką wagę, bo jestem o tydzień za Tobą, a mały waży 350g

Do góry