reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
Szczęściara, Bogu dzięki, że dali Ci skierowanie, teraz wszystko będzie dobrze, będziesz pod stałą opieką. Niektóre kobiety całe ciąże przeleżały na oddziale i urodziły zdrowe dzieciaczki. Życzę duuuużo zdrowia dla Was! Teraz spokojnie odpoczywaj!

Szczęściara: Trzymaj się cieplutko! Bardzo dobrze, że idziesz do szpitala...jednak co fachowe oko, to fachowe....będzie dobrze :) Trzymam mocno kciuki :)

Wczoraj miałam badanie i usg 4D. Na początku miało być w 3D ale lekarz kiedy zobaczył ułożenie dziecka, namówił mnie na 4D i nawet dał zniżkę w cenie :D Więc się zgodziłam ... :)

Po pierwsze wielka niespodzianka, będzie CÓRECZKA :) Na badaniu okazała dokładnie wszystko i nie dało się zaprzeczyć, lekarz powiedział że na 150% :D:D Mam czarno na białym na zdjęciu :)

Moja Księżniczka Waży 615 g i jest śliczna, a ja przeszczęśliwa że to córeczka :-D

Mam całe badanie na płytce, ogromne przeżycie dla moich rodziców i babci, nie mogli uwierzyć w ten cud techniki, malutka wkładała sobie rączkę do buzi i się twierdzą że się uśmiechała :) Wielkie wzruszenie i płacz, że mogą ją zobaczyć. Polecam Wam takie USG, będzie pamiątka :)

Oskaa ja też miałam b. liczne bakterie itp lekarz mówi, że mam się tym nie przejmowac najwazniejsze są leukocyty - świadczą o infekcji a ja miałam 5-10 i mówi, że jest ok
ale nam się kobietek namnożyło :) haha gdzie jest rozpiska ? Już Ile mamy dziewuszek ilu chłopców ?

hm .. może uda mi się wstawić skany :
buzia.jpgnogi.jpgpłec.jpgręka.jpgtwarz.jpg

Załączniki

• buzia.jpg
    buzia.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 45
  • nogi.jpg
    nogi.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 43
  • płec.jpg
    płec.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 45
  • ręka.jpg
    ręka.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 50
  • twarz.jpg
    twarz.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
novaspace gratuluję córeczki! Bardzo się cieszę, że zdrowa i dorodna.
Ciekawa jestem jak będzie u mnie po dzisiejszym badaniu, czy Bazyl okaże się jednak Bazylią… Ja koniecznie chcę mieć usg 4d, tylko przeraża mnie koszt 280 zł. Mimo to choćbym nie wiem skąd miała zdobyć te pieniądze, to zdobędę. Ty jesteś teraz w którym tygodniu? Kiedy najlepiej robić to badanie?

madziarena ale śliczności.

Ja mam dziś wizytę o 13.20, trzymajcie kciuki.

reklama
Gratuluję udanych wizyt!!!

Trzymam kciuki Deli za Ciebie i Ty proszę za mnie, ja o 17:20 :>

Szczesciara - daj znać co u Ciebie :* Trzymam mocno kciuki:* Ja dzisiaj pakuję torbę, gdybym właśnie miała jechać do szpitala, bo nie wiem co z moją szyjką.. a lepiej być w szpitalu - w razie czego szybko zareagują i będzie dobrze:* tulę mocno :*:*

Do góry