reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

dziamdziaki [FONT=&quot]gratuluję córeczki i wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu! [/FONT]
:-)[FONT=&quot]
A u mnie po wizycie wszystko ok, wyniki morfologii, moczu i potas dobre. Szyjka zamknięta. Jutro idę prywatnie, to się może więcej dowiem i zobaczę mojego maluszka.
Byłam też odebrać badania na toxo i TSH. Toxo ok, ale tego mojego tsh to ja kompletnie nie rozumiem. Od ostatniej wizyty u endokrynologa zażywam Eutyrox N75. Jak sobie zrobiłam tsh 30 kwietnia, to było 2,33. Bałam się, że teraz pewnie wzrosło, bo trochę przytyłam i endo mnie ostrzegał, że może wzrosnąć. Odbieram wynik, a tu 1,17. Niby jest lepiej, ale ja kompletnie tego nie rozumiem. Zobaczymy co mi endo powie w przyszłym tygodniu na wizycie.
[/FONT]

reklama
Antiope super, ze na wizycie ok i wyniki badań dobre :-)
Bo ja cholercia odebrałam wyniki moczu i mam b.liczne bakterie i bilirubinę obecną a leukocyty 3-5 a norma 0-5 :-:)wściekła/y:
Jutro powtórzę jeszcze raz...

dziamdziaki wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :* :-) Która to?
My też dziś świętujemy naszą 4 rocznicę ślubu :-) a jutro też piękny dzień - wizyta u dr i usg połówkowe
biggrin.gif

Koreczek gratuluje córeczki i trzymam kciuki by łożysko się podniosło, bo z tego co słyszałam to możliwe :-)

Gin dał mi skier do szpitala bo mam nie tylko tak skroconą szyjkę ale cos tam jeszcze sie dzieje. Dał leki i powiedzial ze gdy znowu zaboli mam sie nie oglądać tylko jechac do szpitala. Spakowalam się i caly dzien nie wychodzilam z łóżka bo kazał lezec.
Bardzo boli Za chwile wyjezdzam do szpitala

reklama
Gratuluję cudnych córeczek i synków też :) !!
Chyba zazdroszczę troszkę dziewuszek, ja tak strasznie marzyłam żeby mieć Kaję... No ale lepszy zdrowy Tomek niż nic, może kiedyś będzie i Kaja ;)
Szczęściara trzymaj się, jedź i odpoczywaj, w szpitalu poleżysz i wszystko będzie dobrze!

Do góry