reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Deli [FONT=&quot]gratuluję zdrowego i dorodnego synusia. Bardzo się też cieszę, że szyjka trzyma jak trzeba i te bóle to nic niepokojącego. [/FONT]:-) [FONT=&quot]Szkoda tylko bidulko, że już do końca się tak będziesz musiała męczyć z tymi bólami.[/FONT]

reklama
Deluszka... super:) że mały zdrowiutki i te bóle to tylko bóle a nie cos groznego:) juz odliczamy w dół wiec szybko zleci. wytrzymasz.
Bedziemy Ci plecki masować:))

Dziękuje kobietki. Co do bóli to tak jak piszecie teraz to już z górki więc dam rade.

Landrynka jak mąż przestanie masować to się zgłoszę :-)

Ja też po wizycie i na 300% jak już wiadomo jest chłop z wielkimi jajcami :) Waży 374 g. Nie widać rozszczepu warki, mózg dobrze rozwinięty, nogi długie :) Reszty się dowiem 13 czerwca na prenatalnych. A i szyjka z miękkiej zrobiła się twarda, no i jest zamknięta. Yupiii No i magnez z B6 mam zacząć brać.
Martocha gratki dziewuchy.
Deli gratki synusia.
Szczęściara &&&&&& kciuki.
Koreczek, Deli współczuję bóli.
M-s oby się zaraz udało zajść w ciążę i będziesz się tak jak my cieszyć. Ja też miałam pierwsze poronienie, a z drugim jest wszystko dobrze.

dziewczyny gratuluje udanych wizyt i poznania lokatorow:-)
deli mnie tez spojenie napier.......... wszyscy sie pytaja czy korzonki mnie zlapaly:wściekła/y: bo tak biednie chodze, nawet nie chce mi sie tlumaczyc co to za korzonek:szok: cieszmy sie ze ciaza trwa tylko 9 miesiecy i teraz to juz z gorki:tak:

reklama
Do góry