reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
deli, szczęściara za wizytki &&&&&&&&&&&&&&&&
agnieszka śliczny wstydzioszek :-) Twój waży 360g a mój 4 tyg. temu już 222g :szok:;-) A swoją drogą ciekawe jak szybko dziecko przybiera na wadze.

agnieszkaala śliczny synuś. Szkoda, że twarzyczkę zasłonił.

szczęściara powodzenia dziś na wizycie, kciuki mocno zaciśnięte. I nie daj się zwodzić z pessarem, tylko żądaj, żeby Ci go natychmiast założył.

nula wypluj te słowa! Wczoraj mówiłam Tomkowi, że jak lekarz powie, że nie ma Emilki to będę beczeć hehe Za parę godzin wszystko się wyjaśni :-p

kamcia spoko ja tylko żartowałam :) ale mojej koleżance najpierw powiedzieli, że będzie syn a urodziła się Daria :-D ale wierzę, że zobaczysz dzisiaj swoją wymarzoną córeczkę :)

Niunia jest niunią na 100% i zdrowiutka i wszystko super! pierwszy raz wzruszenie mnie złapało..pięknie pozowała
yes2.gif
.
Jestem zachwycona!

reklama
Do góry