reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

No to średnia waga dla 17-18 tyg. to 150 a mój ważył 222 :-D grubasek :-)
Ciekawe jak będzie w czwartek ;-)

reklama
Z tego przelicznika moje Małe to też sporawe dziecko, a na połówkowym nawet zauważył to mój ginekolog. :D Hehe, jakoś między 18. a 19. tygodniem synek ważył ok. 270 g. Klusek. :)

die śliczny ten Twoj synuś:) Niech rośnie zdrowo łobuziak:)

madziulka gratuluje synusią:) ach i prawie same hot dogi tu u nas noo..

Dalej gdzie te dziewczynki !:)

paulina no nareszcie jakaś dziewczynka:) Super!! Gratuluje !!!:)

dzaga jeszcze raz gratuluje dziewczynki :) HeHE rośniemy w siłe:)

kamcia 3mam kciuki żeby Emilka została Emilką :)

agbnieszkala faktycznie mały wstydniś:) Chłop rośnie duży i zdrowy - gratulacje !

martocha super że u Ciebie u Was wszystko wporządku!

Czekam na wiadomości z dzisiejszych wizyt i zaciskam kciuki &&&&&&&

Waży 380g następny grubasek zdrowiutki :-)

Załączniki

• boy.jpg
    boy.jpg
    8,9 KB · Wyświetleń: 17
  • boy1.jpg
    boy1.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 20
Nula nie ma mam fotkę. Mój mi potem zeskanuje :-). Lekarz dokładnie pooglądał z każdej strony i nie może być pomyłki. Powiedział, ze ma 100% to nie pępowina yupi.

Ja muszę posiew moczu zrobić no i te bóle to niestety będą mi towarzyszyć do października. jedne są od spojenia i w nocy dają nawet o sobie znać, a drugie to wina CC no nic dam radę :-).
Szyjka długa zamknięta ależ jestem szczęśliwa.

Deli, serdecznie gratuluję Syneczka! :-) Super, że wszystko w porządku. Co do bólu, to moje plecy są niestety obolałe, ale za to w końcu znikło ostre kłucie w prawym boku.

reklama
Do góry