reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
Śliczne maluszki :) Gratuluję Córek i Synów :))
Jutro rano mam wizytę u ginekologa. Nie odzywałam się bo czułam się tak kiepsko że nie uruchamiałam nawet laptopa:-( Pogadam z nim zeby mi w założył coś na tą szyjkę bo tak dłużej nie może być. W nocy kilka razy budzi mnie ból brzucha. To nie jest normalne przecież... Tym bardziej ze Franuś od kiedy zaczęły się te bóle rusza się mniej. Tak na prawdę jeśli nie poszturam brzucha to się nie rusza tak sam z siebie a on tak cicho nigdy nie siedział. Martwi mnie to. Jutro Wam napisze jak się sprawy mają.
Trzymajcie się Dziewczyny i Groszki małe w brzuszkach :*

Ostatnia edycja:
Szczęściara, bardzo dobrze, że odpoczywasz. Teraz jest wskazane leżenie plackiem, totalny odpoczynek bez najmniejszego wysiłku. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i będziesz miała spokojniejszy sen po tej wizycie. Trzymam za Was mocno kciuki!

Dziewczyny gratuluję zdrowych chłopczyków no i w końcu kolejnych dziewczynek :)

Agnieszkaala moja niunia tak samo się maskowała ;) - fajny wstydzioch :)

Szczęściara trzymam za Was kciukasy mocno! Spokojnie - będzie dobrze!!! :*

Rajani nie strasz ja mam 70% chłopczyka :-) dziś może mój syn potwierdzi swoją męskość,a może nie. No nic przyjdzie w razie czego czekać mamusi i tatusiowi na następne USG lub poród :-D.

deli sama jestem ciekawa co tam u Was się potwierdzi bądź nie :-) ale trzeba być dobrej myśli :) u nas od razu piękne jajeczka było widać i nie ma żadnych wątpliwości

reklama
agnieszkaala piękne zdjęcie. Każdy milimetr ciałka dokładnie widać :-)

szczęściara trzymam kciuki, będzie dobrze.

Rajani nie dobijaj mnie ! Dzisiaj pół nocy nie spałam i myślałam o tym, że czekają mnie "złe" wiadomości dzisiaj:-p.

Do góry