reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
Tak więc po wczorajszym usg dowiedziałam się że mój Okruszek nie jest takim Okruszkiem i
waży 343,0 g
FL: 30,2 mm
HC: 177,0 mm
AC: 160,0 mm
Łożysko na tylnej ścianie.
No i podczas pomiaru kości udowej dojrzałam jak coś tam dynda między nóżkami i moja spostrzegawczość się sprawdziła na koniec usg pani oznajmiła że będzie SYNEK także dołączamy się do HOT DOGÓW.
Ogólnie malutki wiercił się straszliwie i nie dał się nawet cały zmierzyć machał nogami i pokazywał stopy od spodu takie malutkie i zgrabniutkie w porównaniu do pulchnego brzusia :-)

dzi.jpg

Osa gratuluję córeczki

Aleksiel gratuluję synka

Załączniki

• dzi.jpg
    dzi.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 49
żabciu gratulacje dużego synusia :) Ach Maciuś będzie miał z kim wojować;) Oby drugi synuś też był takim śmieszkiem!:)

reklama
Byłam dzisiaj na drugim usg genetycznym. Synuś dla pewności kitką machał żeby go za dziewczyne nie wzięli :) Ma już poł kilo i jest tak zdrowy ze nie potrafi w miejscu usiedzieć. Hm mam termin na 4 październik a to jest dzien sw. Franciszka. I synek ma mieć też na imie Franek. Dopiero dzisiaj mi na to uwagę zwrócili :))
W poczekalni do mnie jedna babka "a pani nie jest za młoda na dziecko?". A ja do niej ile mysli ze mam lat. 17 :p No to 7 lat odmłodzona jestem :))

Do góry